Registrace: 16.1. 2009 Příspěvky: 10 Bydliště: Slovensko
Zaslal: sobota 14. květen, 2011 14:02 Předmět: Ace 250 pomoc
Zdravím.Potreboval by som od Vás radu.Mám problém s Garretom Ace 250.Je to dobrý detektor som s ním spokojný,ale poslednú dobu sa s ním neda poriadne hľadať.Pri hľadaní detektor stále vydáva falošné signály doslova každú sekundu.Ak je cievka vo vzduchu tak niesu falošné signály ale keď ňou začnem mavať tak hneď to začne.Ak znižim citlivosť o 3 stupne tak hľadá v pohode no je slabší dosah.Cievkov to nebude lebo skúšal som základnú aj 9x12 a robylo to pri oboch.Ak by niekto vedel poradiť bol by som vďačný.
Zdravím.Potreboval by som od Vás radu.Mám problém s Garretom Ace 250.Je to dobrý detektor som s ním spokojný,ale poslednú dobu sa s ním neda poriadne hľadať.Pri hľadaní detektor stále vydáva falošné signály doslova každú sekundu.Ak je cievka vo vzduchu tak niesu falošné signály ale keď ňou začnem mavať tak hneď to začne.Ak znižim citlivosť o 3 stupne tak hľadá v pohode no je slabší dosah.Cievkov to nebude lebo skúšal som základnú aj 9x12 a robylo to pri oboch.Ak by niekto vedel poradiť bol by som vďačný.
Nemáš zoxidovaný,kontakty u baterek,nebo od cívky??
Registrace: 16.9. 2008 Příspěvky: 2651 Bydliště: Praha a okolí 1969 a 1972
Zaslal: neděle 15. květen, 2011 10:46 Předmět:
Špatně namotaným kabelem to asi nebude , pokud ho nemáš volně plandající Nejlepší je to poslat na servis. _________________ http://detektory.habanov.cz
Pošli mě ho i s cívkou na Servis Garrett.
Nezapomeň na tel číslo.
Ten trimr, pokud si s ním nehýbal to být nemusí.
Více, až to uvidím. Takhle na dálku léčit neumím. _________________ Feri
Garrett AT Pro, AT Gold, AT Max, PP, Z-lynk
Registrace: 12.12. 2008 Příspěvky: 67 Bydliště: slovensko bb, rv
Zaslal: středa 18. květen, 2011 17:32 Předmět:
to :HMILITARII : tiez mi to obcas robieva, riesim to
prilozenim vecsieho zeleza ku cievke a podrzim
pinpoint asi 30 sekund, to ho preberie
potom OFF-ON ,a slape, aspon mne to zatial pomaha
Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2367 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 56 let .
Zaslal: středa 18. květen, 2011 17:43 Předmět:
No, já si ho raději rozložím na stole a najdu tu jeho nemoc.
Je to lepší, než různé čáry.
Ale tento problém může mít více příčin. Někdy to jsou i slabé baterie, které se tváří jako dobré...
Prostě, já to musím vidět. Pak to s největší pravděpodobností opravím.
Sám o sobě, Tedy pokud není ACE rušený, problémy nedělá....
Ceny nejsou tak drastické, abych Tě zruinoval
Pak budeš mít klid. _________________ Feri
Zaslal: úterý 31. květen, 2011 15:40 Předmět:
HMILITARII napsal:
Ďakujem za informácie.Zaťiaľ to nechám tak,lebo uvažujem u kúpe novej mašinky.Feri ak by som nekúpil novú mašinku tak sa Vám ozvem.
V pořádku. Poslat ACE 250 můžeš kdykoli. Adresu najdeš na www.garrett.cz. Stačí připsat servis, nebo Feri. A připsat problém, adresu a telefon. Dostanu to tak nebo tak na stůl já _________________ Feri
Ahoj Feri
Prosím o jednu radu . Zase po nějaké době jsem začal služ. jezdit po naší krásné vlasti a tím jsem si naložil na chvíle odpočinku do kufru svojí starou 250 . Máš prosím nějaké povědomí jak by se chovala , kdybych na ní nasadil NEL 30 x 33 ? má to nějaký smysl ve výkonu oproti základní cívce , nebo je to jen hezčí závaží. Dík .
Zaslal: čtvrtek 24. květen, 2012 15:48 Předmět:
Armon napsal:
Ahoj Feri
Prosím o jednu radu . Zase po nějaké době jsem začal služ. jezdit po naší krásné vlasti a tím jsem si naložil na chvíle odpočinku do kufru svojí starou 250 . Máš prosím nějaké povědomí jak by se chovala , kdybych na ní nasadil NEL 30 x 33 ? má to nějaký smysl ve výkonu oproti základní cívce , nebo je to jen hezčí závaží. Dík .
No, já Ti doporučím originál 22x28 cm.
A ta nebude jen závaží:
A místo ACE bych doporučil EuroACE, pokud sbíráš kolečkovatá kolečka.
Ten už ji má v základu a i se lépe celkově chová.
Nicméně, u 250-ky Ti tato cívka každopádně zlepší kvalitu hledání a nebude trpět nemocemi velkých cívek jiných výrobců, ač její dosah nebude až tak, tak značný _________________ Feri
Ahoj Feri
No, já Ti doporučím originál 22x28 cm.
A ta nebude jen závaží:
A místo ACE bych doporučil EuroACE, pokud sbíráš kolečkovatá kolečka.
Ten už ji má v základu a i se lépe celkově chová.
Nicméně, u 250-ky Ti tato cívka každopádně zlepší kvalitu hledání a nebude trpět nemocemi velkých cívek jiných výrobců, ač její dosah nebude až tak, tak značný
Děkuji za rychlou reakci a radu , jsem válkař a tento detík vozím jako náhradu za mou spectru , kterou nerozebírám a proto ji nechci mlátit ve služebáku kde vozím různé IT harampádí . 250ku složím a je v poho. Nový detík si kvuli tomu opravdu kupovat nebudu i když ti věřím co dovede , postrádalo by to smysl. Ta cívka co doporučuješ je určitě na zamyšlení i když jsem tam nenašel váhu. Každopádně dík za radu.
No, onehdy jsem tady sháněl a ptal se, kdo opravuje ACE 250, protože to samé - falešné, stále se opakující, signály. Půjčoval jsem to na zahradě vnukům, tak jsem si říkal, že se něco přihodilo. No ale po novém roce jsem začal po dlouhé době zase chodit, protože jsem zjistil, že jsem zase nakynul zejména v pase a už se nemůžu ani ohnout, abych sebral ze země bramboru, co bramboru, kýbel s bramborama. Takže asi před týdnem jsem udělal základní kontrolu detíku, a ejhle jsem zjistil, že kablík u cívky je trošíčku v tom šroubu povolen. Utáhl jsem jen pevně rukou bez klíče, pevně přivázal el.páskou k tyči , ale aby měl výkyvnou vůli a světe div se, detík si mimo ani nepípne. Tedy vyjma případů, kdy máš na noze šněrovací boty s kovovými očky, to musíš ruku pořád natahovat dál o děla. A mobil už zásadně nosím v zadní kapse. Dnes jsem v lese našel krejcar 1800 FJ, plno střepin z války, 4 ks kamenických starých majzlíků a majzlíčků v jednom místě, včera zase věcičku z WW. Tak jsem štastnej, že jsem si to "opravil sám". A těm, kdo mi závidí, že jsem přibral hlásím, že jsem zahájil po přestanutí kouřit, i boj s jídlem , zatím to je dobrý. A snažím se furt prochu pít... _________________ TERRA-G 052
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.