Registrace: 16.4. 2008 Příspěvky: 4205 Bydliště: ČR
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 16:36 Předmět:
jenk007 napsal:
Vyzkoušej si nejprve pár výletů s někým kdo tomu hoví, třeba jako kopáč. Pokud nebude dotyčný pedofil jako Jenk007 Very Happy
Ty hade jedovatej, já Ti dám pedofil, já Ti dám kopáč! Já se přiznám, že se mi líbí náctiletý DĚVČATA a von ze mě dělá úchyla. Pokud vidím, tak bizon je kluk, tak by si měl dávat bacha na takový jako seš Ty
Já se o našich společných víkendovkách na noc ve stanu pro jistotu zamykám, a skoro nespím jak si kreju záda.
Registrace: 4.1. 2014 Příspěvky: 16 Bydliště: Jižní Morava
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 16:51 Předmět:
Chlapi! Je s váma docela sranda, ale já to myslím docela vážně. Nechci na tom bohatnout, chci to dělat pro zábavu. Přemýšlím o tom už asi 2-3 roky, ale až teď se snad k tomu odhodlávám. Jsem už docela staršího data výroby /r.v.1961/, ale i můj syn o to má zájem tak sonduju a budu vděčný za jakoukoliv seriózní radu a pomoc. _________________ bizon
Registrace: 11.9. 2007 Příspěvky: 2647 Bydliště: Vysočina r.v. 1960 Fisher 1270 Deus dohledávačka XP MI-6
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 17:07 Předmět:
bizon napsal:
Chlapi! Je s váma docela sranda, ale já to myslím docela vážně. Nechci na tom bohatnout, chci to dělat pro zábavu. Přemýšlím o tom už asi 2-3 roky, ale až teď se snad k tomu odhodlávám. Jsem už docela staršího data výroby /r.v.1961/, ale i můj syn o to má zájem tak sonduju a budu vděčný za jakoukoliv seriózní radu a pomoc.
No já bych rozhodně netrval na nový mašině. Koupil bych radši kvalitní mašinku z druhý ruky.
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 17:09 Předmět:
bizon napsal:
Chlapi! Je s váma docela sranda, ale já to myslím docela vážně. Nechci na tom bohatnout, chci to dělat pro zábavu. Přemýšlím o tom už asi 2-3 roky, ale až teď se snad k tomu odhodlávám. Jsem už docela staršího data výroby /r.v.1961/, ale i můj syn o to má zájem tak sonduju a budu vděčný za jakoukoliv seriózní radu a pomoc.
Vůbec nejsi starší, takových ročníků kteří to dělají pro koníček je tu habakuk. Prostě se připravuj a přečti si všechny diskuze o detektorech. Za cenu nového ACE seženeš opravdu už lepší 2 roky starý stroj. Nevěš hlavu, procházka přírodou je krásná, znám tu z fóra spoustu lidí kteří nemusí nic najít a dělají nádherné foto požitků. V tomto koníčku je přehršel lidí kteří v soukromém životě jsou vlci a v lese beránci. Pokud tomu propadneš budeš hodně dlouho živ a pln nádherných zážitků.
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 17:15 Předmět:
Asi před 10-ti lety jsem se zůčastnil jako kopáč hledání s kámošem mé tehdejší přítelkyně v okolí Popelína. Celkem jsme tenkrát nic nenašli, jen pár knoflíků /neurčitelných/ a celkem mě to bavilo. Ani nevím, co to měl za stroj, ale ukazoval mě své nálezy, docela slušné, myslím na tu dobu, nějaké příbory se svastikou,hromadu nábojů všeho druhu vystřelených i nevystřelených, nějaké mince, nejzajímavější byla šestihranná hlaveň pušky s funkčním závěrem, vyražený rok 1800 a něco, už si to nepamatuju. Doufám že vás nenudím..... _________________ bizon
Tady na foru opravdu najdeš veškeré informace... Patrej, už to je začátek Tvého hledání... Detektor je jako mobil, auto apod... co člověk to názor, je na Tobě jestli vydrzis... _________________ Děj se vůle boží...
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 17:28 Předmět:
bizon napsal:
Asi před 10-ti lety jsem se zůčastnil jako kopáč hledání s kámošem mé tehdejší přítelkyně v okolí Popelína. Celkem jsme tenkrát nic nenašli, jen pár knoflíků /neurčitelných/ a celkem mě to bavilo. Ani nevím, co to měl za stroj, ale ukazoval mě své nálezy, docela slušné, myslím na tu dobu, nějaké příbory se svastikou,hromadu nábojů všeho druhu vystřelených i nevystřelených, nějaké mince, nejzajímavější byla šestihranná hlaveň pušky s funkčním závěrem, vyražený rok 1800 a něco, už si to nepamatuju. Doufám že vás nenudím.....
Tak na tyhle nálezy zapomeň. Opravdu zajeď s někým do lesa na procházku, třeba 10krát a uvidíš že investice se vyplatí do něčeho jiného. Tu jsou lidé kteří chodí více jak deset let a pamatují ty jatka kdy stará erena musela po hledání k lesu a byla naložena až po vrch stříbrem, zlatem, a zbrojí. Dnes je to jen o setkání kamarádů alkáčů u vzpomínek. I tak je to hezké.
Registrace: 22.3. 2006 Příspěvky: 6721 Bydliště: Hic Sunt Leones
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 17:40 Předmět:
Viděl jsem, co nová verze žluťáka dovede a tak šmahem bych to neodsuzoval. Na hloubky moc není, ale separace i diskriminace docela ujde. Ten nový model už nemá ani tak dramatické zpoždění odezvy a pokud s tím nemáváš jak s kosou, pro začátek za ty prachy stačí, zvlášť s větší cívkou. _________________ Co má pípnout, pípne.
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 17:43 Předmět:
Pro Petr67- opakuji že to chci dělat pro zábavu. Ikdyž vím o několika lokalitách tady na Moravě, hlavně pro válkaře, kde na 90% nikdo nebyl a je tam toho myslím dost. _________________ bizon
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 17:58 Předmět:
Pro Kopalek- byl jsem na vojně v r. 1980-82 v Českým Krumlově, už tenkrát jsme s jedním zapálencem pro militárie vykopávali hned za jednou bránou kasina výměnné hlavně pro MG43. Myslím, že ta jáma plná všeho možnýho je tam dodnes. _________________ bizon
No a podívejte se co má ta mediální hvězda co našla poklad v Hrušovanech/v sekci Z tisku 2014/ v ruce za klacek.. _________________ Sancta Barbara ora pro nobis
bis F75 Ltd V2
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 19:41 Předmět:
A votom to je dekl z kanálu to umí, tak samo depot stříbrných mincí nad 100kusů. Ale to je jen jede ze 100tis jednou za deset let. Ta je ta samá pravděpodobnost jak vyhrát první ve sportce. Samozřejmě nález patří státu.
Kdo mě tu kazí srandu na ACE 250
Bizon: první příspěvek byl samozřejmě sarkasmus . Opovaž se to koupit. Je to džihád - zblázníš se _________________ GMAXXII,Garrett propointer, XP Deus, MI6, X35, 2D HF
SLUNÍČKÁŘ a jsem rád.
Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2367 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 56 let .
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 21:06 Předmět:
Amen.
Hezky zostuzený Garrett.
Dle mého EuroACE s cívkou 22x28 je dobrý přístroj pro začátečníka. A nevymluví mě to ani Petr67, který o tom ví akorát kulový a jen si honí triko. _________________ Feri
Garrett AT Pro, AT Gold, AT Max, PP, Z-lynk
Zaslal: pondělí 06. leden, 2014 21:17 Předmět:
Feri napsal:
Amen.
Hezky zostuzený Garrett.
Dle mého EuroACE s cívkou 22x28 je dobrý přístroj pro začátečníka. A nevymluví mě to ani Petr67, který o tom ví akorát kulový a jen si honí triko.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3Další
Strana 2 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.