Hlavní nabídka
· Domů
· Ankety
· Archiv článků
· Často kladené otázky
· Diskuze a Inzerce
· Encyklopedie
· Napište článek
· Praktické odkazy
· Připomínky
· Seznam uživatelů
· Soubory ke stažení
· Soukromé vzkazy
· Statistiky webu
· Témata článků
· Top 10
· Váš účet
· Vyhledávání
Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 581 anonymních a 2 registrovaných uživatelů.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting

Provozováno na síti WEBSTEP

Celkem návštěv od spuštění webu

TOPlist

Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
Diskuze a Inzerce

DetektoRING
Diskuzní fórum na https://detektory.hantec.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

F75
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Fisher F75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
krokodill
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 7.6. 2006

PříspěvekZaslal: úterý 11. září, 2007 19:21    Předmět: Citovat

Karásku, Karásku,
Já nejsem "pan Krokodýl", je to jen moje přezdívka - krokodill chyba Mr. Green Mr. Green Mr. Green A Fíšu samozřejmě beru. I s manželkou jedu... Wink Wink
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
cortes
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 1.6. 2006

PříspěvekZaslal: úterý 11. září, 2007 19:39    Předmět: Citovat

No já manželku neberu,ale vemu pleskajdu slivovice,ještě jednu flašu něčeho,,, Twisted Evil A hlavně dobrou náladu Laughing
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
nomi
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 9.8. 2006

PříspěvekZaslal: úterý 11. září, 2007 20:01    Předmět: Citovat

cortes napsal:
No já manželku neberu,ale vemu pleskajdu slivovice,ještě jednu flašu něčeho,,, Twisted Evil A hlavně dobrou náladu Laughing

To je rozumnejsi Very Happy
krokodill
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: úterý 11. září, 2007 20:28    Předmět: Citovat

Když já, blbec, jsem moji manželku vzal minulej rok, aby stále nenadávala, že už jedu zase na další sraz Laughing Laughing Laughing . No a tak se jí to zalíbilo, že ji musím vzít znovu. Hlavně ji bavilo to noční ponocování, kecání a chlastání s Kokrem Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
cortes
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 1.6. 2006

PříspěvekZaslal: úterý 11. září, 2007 21:19    Předmět: Citovat

krokodill napsal:
Když já, blbec, jsem moji manželku vzal minulej rok, aby stále nenadávala, že už jedu zase na další sraz Laughing Laughing Laughing . No a tak se jí to zalíbilo, že ji musím vzít znovu. Hlavně ji bavilo to noční ponocování, kecání a chlastání s Kokrem Mr. Green Mr. Green Mr. Green
--No jooo Kokr je takovej maskot snád každého srazu..Na pekelnejch take nesklamal..Bez něj bych se cítil jak bez detíku--))
Urquell
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 23.7. 2007

PříspěvekZaslal: úterý 25. září, 2007 7:47    Předmět: Citovat

xanopus napsal:
Z návodu som sa dozvedel, že F75 reaguje dokonca aj na kravský moč! Shocked

Hehe, bylo by sqělý, kdyby F75 dokázal detekovat minerály v moči. Obávám se ale, že se jedná o chybný překlad.
V originálním manuálu je: "Unless dry, „cow pies” can sound off like they are metal." Což nemělo být přeloženo jako moč (resp. „pies" není shodné s „pee - čurat" jako množné číslo výsledného produktu činnosti a ani by nemělo být zaměněno s činností samotnou), ale správný překlad je koláč, piroh, závin, plněné pečivo, maso zapečené v těstě (sekané), bábovička (dětská), snadná záležitost. Americká korektnost tedy obyčejné lejno schovala za koláč. V celkovém kontextu by tedy měl být správný překlad: „Dokud nevyschne, vydává „kravský koláč (=> kravské lejno)" zvuky jako kov."
Čemuž bych i věřil. Je určitě lehčí otestovat čerstvé kravské lejno, na které člověk náhodou narazil na pastvině, než půl dne pozorovat stádo krav a čekat kdy se nějaké kravce zachce odlehčit si. Pak chudák skot vyplašit když se člověk rozeběhne na místo kde si chudák kravka před chvíli odlehčila a zkoušet tam jaký má kravská moč vliv na nastavení zemní mineralizace F75.
veny

Registrace: 18.7. 2006

PříspěvekZaslal: sobota 27. říjen, 2007 22:44    Předmět: F-75 vs X-Terra 70 Citovat

Dobrý večer,
měl někdo z Vás oba výše uvedené detektory v ruce a je možné je nějak porovnat (co se týče dosahu, diskriminace, rychlosti, spolehlivosti, pohodlí při hledání atd.)? Veny
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 15.7. 2007

PříspěvekZaslal: neděle 28. říjen, 2007 9:28    Předmět: Re: F-75 vs X-Terra 70 Citovat

veny napsal:
Dobrý večer,
měl někdo z Vás oba výše uvedené detektory v ruce a je možné je nějak porovnat (co se týče dosahu, diskriminace, rychlosti, spolehlivosti, pohodlí při hledání atd.)? Veny

Tak toho se snažím taky dopátrat a pořád jen řeči kolem. Třeba by mě zajímalo v čem je lepší proti Coinstrike kromě váhy.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
krokodill
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: neděle 28. říjen, 2007 10:31    Předmět: Citovat

Veny, ty si nedáš pokoj a pořád budeš rozmejšlet, kterej si koupit. Takto si nikdy nic nekoupíš a já furt nebudu mít parťáka, se kterým vyrážet za poklady Wink Wink Wink
veny

Registrace: 18.7. 2006

PříspěvekZaslal: neděle 28. říjen, 2007 11:27    Předmět: Re Citovat

krokodill napsal:
Veny, ty si nedáš pokoj a pořád budeš rozmejšlet, kterej si koupit. Takto si nikdy nic nekoupíš a já furt nebudu mít parťáka, se kterým vyrážet za poklady Wink Wink Wink

Ahoj,
snad už to v co nejkratší době vyřeším. Ty víš, jakého mám favorita, ale červíček furt hlodá..........Veny
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
quad
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 7.5. 2007

PříspěvekZaslal: neděle 28. říjen, 2007 11:38    Předmět: Citovat

No tedˇ na zimu bych to snad ani neřešil spat . A na jaře, to už bude zase všechno jinak. Laughing
snajpr
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 23.6. 2006

PříspěvekZaslal: neděle 28. říjen, 2007 22:01    Předmět: Citovat

quad napsal:
No tedˇ na zimu bych to snad ani neřešil spat . A na jaře, to už bude zase všechno jinak. Laughing

kup co ti sedne
general4

Registrace: 20.9. 2007

PříspěvekZaslal: pátek 23. listopad, 2007 23:41    Předmět: Re: Citovat

Vzhledem ke skutečnosti, že se tady množí negativní reakce na značkové detektory, resp. na kvalitu jejich zpracování, jsem se rozhodl, že si detektor postavím doma. V AR jsem si našel docela jednoduchý plánek na stavbu detektoru. Až postavím a otestuji, dám vědět a možná začnu i prodávat. Generál
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: pátek 23. listopad, 2007 23:45    Předmět: Re: Citovat

general4 napsal:
Vzhledem ke skutečnosti, že se tady množí negativní reakce na značkové detektory, resp. na kvalitu jejich zpracování, jsem se rozhodl, že si detektor postavím doma. V AR jsem si našel docela jednoduchý plánek na stavbu detektoru. Až postavím a otestuji, dám vědět a možná začnu i prodávat. Generál

Před lety jsem si taky postavil a stál za .... Evil or Very Mad
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: neděle 20. leden, 2008 13:49    Předmět: Citovat

krokodill napsal:
xanopus, Jerry.M: vy potfory, vyprovokovali jste mě. Ač skoro ještě s horečkama, šel jsem do háje zelenýho udělat nějaké testíky. Takže, v air testu, sockoruna v allmet 43cm, v diskr. 37cm. Zakopáno do země: v allmet. 30cm s rezervou tak 6-7cm, v disr. nebral. Zakopáno do 25cm, zajímavé - v diskr. bral s rezervou tak 5-6cm. Allmet zbytečné zkoušet Laughing
Co se týče ostatních připomínek, ano, v diskr., v programu JE, když se více vyšponuje citlivostí, je náchylnější na rušáky. Možná, že pro hodně lidí, kteří si tento detík koupili jako první stroj, bude náročnější se s ním naučit - T2 byla na toto lehčí. Jelikož já ji měl (T2) předtím, je pro mne celkem hračka dělat si sním co chci. (Pak si on dělá se mnou to samé Mr. Green )
A za další, dnes je mi už jedno, jestli je lepší, nebo horší, hned napoprvé, za pět minut hledání, si na sebe vydělal Mr. Green Embarassed Mr. Green

To moc není. S coinstrike se dostanu asi hlouběji na socku, ale zdá se mi, že stejně nastává čas, abych F75 přijal do flotily. Uvidíme jak se zařadíSmile))
Premas
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 30.9. 2007

PříspěvekZaslal: neděle 20. leden, 2008 18:09    Předmět: Citovat

Já už do flotily zařadil a řídím se radou kopej do 30cm hlouběji to již nemá cenu Smile By jeden neřekl jak je to hluboko 30 cm a dole na vás čeká plíšek z rozvaděče Smile
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: neděle 20. leden, 2008 19:56    Předmět: Citovat

Premas napsal:
Já už do flotily zařadil a řídím se radou kopej do 30cm hlouběji to již nemá cenu Smile By jeden neřekl jak je to hluboko 30 cm a dole na vás čeká plíšek z rozvaděče Smile

Taky hlouběji nechodím nejsem krtek:-)))
krokodill
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: neděle 20. leden, 2008 21:44    Předmět: Citovat

Tož Premas, F-75 k saku, jóóó??? A když pak kopeš ty hloubky, tak jak to sáčko asi vypadá Question Wink Laughing Ne, opravdu, řekni, jak Ti sedne. A co nálezy? Já jsem dneska, krom jiného, kopnul 1924, ale né 5h, ale 50h muhehe muhehe muhehe
Bába
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 22.3. 2006

PříspěvekZaslal: neděle 20. leden, 2008 22:22    Předmět: Citovat

krokodill napsal:
Já jsem dneska, krom jiného, kopnul 1924, ale né 5h, ale 50h muhehe muhehe muhehe
Tak to rozstříhej na 10 kousků - třeba to někdo koupí Very Happy
kofa
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 10.4. 2006

PříspěvekZaslal: neděle 20. leden, 2008 23:59    Předmět: Citovat

krokodill napsal:
Já jsem dneska, krom jiného, kopnul 1924, ale né 5h, ale 50h muhehe muhehe muhehe

Dnes byla u Hc správná konstalace hvězd protože já jsem zase domu přines 10h 1924 Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Fisher F75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další
Strana 6 z 11

Přejít na: