| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

kaprál Věrnost fóru

Registrace: 8.11. 2007 Příspěvky: 2550 Bydliště: Zelený Peklo
  | 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 9:47    Předmět:  | 
				     | 

| 

| Drtikol.CZ napsal: | 	 		  Otázka: ta cívka o které je momentálně řeč má za: 

a-jednu frekvenci

b - volitelnou frekvenci (něco jako X Terra)

c - nebo detektor je jako Minelab FBS | 	  

Za tu cenu to budou všecky tři možnosti...   _________________ na pohodu... | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

kokerss Věrnost fóru

Registrace: 23.10. 2007 Příspěvky: 1098

| 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 12:19    Předmět:  | 
				     | 

| 

| kaprál napsal: | 	 		   	  | Drtikol.CZ napsal: | 	 		  Otázka: ta cívka o které je momentálně řeč má za: 

a-jednu frekvenci

b - volitelnou frekvenci (něco jako X Terra)

c - nebo detektor je jako Minelab FBS | 	  

Za tu cenu to budou všecky tři možnosti...   | 	  

Já bych řekl,že frekvenci si zvolíš na detektoru! Ovšem ta cena,to je petelice!   | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Kolecko Věrnost fóru

Registrace: 7.3. 2007 Příspěvky: 4722

| 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 12:33    Předmět:  | 
				     | 

| 

| A kde ji už mají? Na DW jsem ji nenašel. S detíkem to už bezmála vyjde na 50 táců. | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

mek71 Věrnost fóru

Registrace: 27.12. 2007 Příspěvky: 466 Bydliště: Zlín
  | 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 12:49    Předmět:  | 
				     | 

| 

| Kolecko napsal: | 	 		  | A kde ji už mají? Na DW jsem ji nenašel. S detíkem to už bezmála vyjde na 50 táců. | 	  

UC to hodil na DW v diskusi. Prý má dojít v příštím týdnu _________________ Nic není dokonalé. I hovno má své mouchy. | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

kofa Věrnost fóru

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 751 Bydliště: Podhůří Krkonoš (téměř Krakonošovo)
  | 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 13:21    Předmět:  | 
				     | 

| 

Chci se zeptat majitelu Deuse,jestli už má někdo tenhle detík trochu v ruce a muže objektivně srovnat  s Goldem nebo Gmaxxem,jestli rozdíl ve financích cca 12 tis. je na místě.Nemyslím komfort kde je rozdíl zdřejmý,ale zpracování jestli se frantíci zlepšili a hlavně a především jeho vlastnosti    | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Juraj

Registrace: 7.2. 2009 Příspěvky: 89

| 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 14:23    Předmět: tu ju máte | 
				     | 

| 

Testy ukazujú nárast dosahu približne o 7 cm vo vzduchu na 30mm bronzovej minci. _________________ DÉUS XP
  Naposledy upravil Juraj dne neděle 26. prosinec, 2010 18:01, celkově upraveno 1 krát. | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

krokodill Věrnost fóru

Registrace: 7.6. 2006 Příspěvky: 5425 Bydliště: Podhůří Kérkonoš Věk: furtum stejně
  | 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 15:56    Předmět:  | 
				     | 

| 

Když se mrknu na testování cívek v článku od Kolečka, malinko si to sesumíruju, tak to vypadá na slušný nárust. Ale jak se ptal kamarád Kofa, chtělo by to nějaké porovnání s Goldem nebo Maxxem   _________________ E-Trac, Eqx 800

Ďaur (bezvěrec) | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Kolecko Věrnost fóru

Registrace: 7.3. 2007 Příspěvky: 4722

| 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 16:38    Předmět:  | 
				     | 

| 

To nám může prozradit kolega Broňa - mek71, má oba strojky    | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

mek71 Věrnost fóru

Registrace: 27.12. 2007 Příspěvky: 466 Bydliště: Zlín
  | 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 16:52    Předmět:  | 
				     | 

| 

Kluci, jestli se někdy potkáme, tak Vám je dám,řeknu na co jsem přišel, vykecám i co nevím  .  Ale zato vím, jaký lidi jsem chodí na rozumy,tak se mi to nějak rozepisovat nechce     Jenom Gold úplně stačí. Deus je pro hračičky _________________ Nic není dokonalé. I hovno má své mouchy. | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Marfy Věrnost fóru

Registrace: 13.7. 2009 Příspěvky: 3358 Bydliště: MB, LP 1971
  | 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 19:40    Předmět:  | 
				     | 

| 

Já chodím s Goldem II a Apollo s Deuskem a rozdíl jsem zatím nepoznal. Jen mě možná bolí po pár hodinách víc ruka.

Za tu cenu bych do toho asi zatím nešel. Nebo koupil venku, tady jsou ceny přemrštěné.    _________________ Veritas liberabit vos | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

kaprál Věrnost fóru

Registrace: 8.11. 2007 Příspěvky: 2550 Bydliště: Zelený Peklo
  | 

Zaslal: neděle 26. prosinec, 2010 19:43    Předmět:  | 
				     | 

| 

| mek71 napsal: | 	 		  Kluci, jestli se někdy potkáme, tak Vám je dám,řeknu na co jsem přišel, vykecám i co nevím  .  Ale zato vím, jaký lidi jsem chodí na rozumy,tak se mi to nějak rozepisovat nechce     Jenom Gold úplně stačí. Deus je pro hračičky | 	  

Kolego, moc dík, ale stejně si Tě najdu...   _________________ na pohodu... | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Slater Věrnost fóru

Registrace: 23.1. 2008 Příspěvky: 177 Bydliště: Třebíč
  | 

Zaslal: pondělí 27. prosinec, 2010 20:20    Předmět:  | 
				     | 

| 

Cituji UCeho: Je potřeba si uvědomit, že stávající majitelé detektorů Deus tak koupí nové cívky získají v podstatě druhý detektor. S jednou cívkou bude možné hledat např. jen s bezdrátovými sluchátky a s druhou cívkou můžete hledat s hlavní jednotkou. Pakliže si do hlavní jednotky připojíte jakákoliv sluchátka a jednotku vložíte do kapsy jedete také pohodlně na sluchátka _________________ http://www.detektoryvysocina.cz | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Petr67 Věrnost fóru

Registrace: 16.4. 2008 Příspěvky: 4205 Bydliště: ČR
  | 

Zaslal: pondělí 27. prosinec, 2010 20:31    Předmět:  | 
				     | 

| 

| Slater napsal: | 	 		  | Cituji UCeho: Je potřeba si uvědomit, že stávající majitelé detektorů Deus tak koupí nové cívky získají v podstatě druhý detektor. S jednou cívkou bude možné hledat např. jen s bezdrátovými sluchátky a s druhou cívkou můžete hledat s hlavní jednotkou. Pakliže si do hlavní jednotky připojíte jakákoliv sluchátka a jednotku vložíte do kapsy jedete také pohodlně na sluchátka | 	  

Ano už jsem si všiml že i ty jsi došel na scestí a zřekl se poctivé práce.    | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

tibko Věrnost fóru

Registrace: 26.5. 2006 Příspěvky: 1295

| 

Zaslal: pondělí 27. prosinec, 2010 20:32    Předmět:  | 
				     | 

| 

| Slater napsal: | 	 		  | Cituji UCeho: Je potřeba si uvědomit, že stávající majitelé detektorů Deus tak koupí nové cívky získají v podstatě druhý detektor. S jednou cívkou bude možné hledat např. jen s bezdrátovými sluchátky a s druhou cívkou můžete hledat s hlavní jednotkou. Pakliže si do hlavní jednotky připojíte jakákoliv sluchátka a jednotku vložíte do kapsy jedete také pohodlně na sluchátka | 	  

Jasné, cievka za 9690,-Kč + nesmieme zabudnúť na shaft - origo Deus možno za 6-8 tisíc a s pôvodnou cenou Deusa 37 990,-Kč je to všetko za "hubičku".    | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

krokodill Věrnost fóru

Registrace: 7.6. 2006 Příspěvky: 5425 Bydliště: Podhůří Kérkonoš Věk: furtum stejně
  | 

Zaslal: pondělí 27. prosinec, 2010 20:39    Předmět:  | 
				     | 

| 

| Slater napsal: | 	 		  | Cituji UCeho: ..S jednou cívkou bude možné hledat např. jen s bezdrátovými sluchátky a s druhou cívkou můžete hledat s hlavní jednotkou... | 	  Do levé ruky si dáte ten první, do pravé ten s hlavní jednotkou... No jo, ale v které ruce ponesu lopatku?   _________________ E-Trac, Eqx 800

Ďaur (bezvěrec) | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

HonzaH Věrnost fóru

Registrace: 29.1. 2008 Příspěvky: 1645 Bydliště: Korouhev
  | 

Zaslal: pondělí 27. prosinec, 2010 20:56    Předmět:  | 
				     | 

| 

| krokodill napsal: | 	 		   	  | Slater napsal: | 	 		  | Cituji UCeho: ..S jednou cívkou bude možné hledat např. jen s bezdrátovými sluchátky a s druhou cívkou můžete hledat s hlavní jednotkou... | 	  Do levé ruky si dáte ten první, do pravé ten s hlavní jednotkou... No jo, ale v které ruce ponesu lopatku?   | 	  na ocasu,to neznáš   | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

sm Věrnost fóru

Registrace: 4.8. 2007 Příspěvky: 715

| 

Zaslal: pondělí 27. prosinec, 2010 21:11    Předmět:  | 
				     | 

| 

Ked zalovím v pamäti tak spomínam aké negatívne slová písali na xp goldmaxpower,ked prišiel na svet.Váha ,cena,spracovanie,frantíci,dosah atd.No  a teraz sa akosi karta obrátila.

Deus ako ho ja občas vidím je na tom takisto.Nová cievka mala byť základná.Bohužial marketing vo francúzku rozhodol inak.  

No ale každý chlapec a nezáleží na veku musí mať hračku aby bol šťastný a na cene nezáleží.Je úplne jedno či je to naleštené auto,motorka,mobil alebo nová bombová cievka. _________________ Neexistujú bezcenné mince. | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Apollo444 Věrnost fóru

Registrace: 2.4. 2009 Příspěvky: 254 Bydliště: Mladá B.
  | 

Zaslal: středa 05. leden, 2011 22:06    Předmět:  | 
				     | 

| 

| sm napsal: | 	 		  | No ale každý chlapec a nezáleží na veku musí mať hračku aby bol šťastný a na cene nezáleží.Je úplne jedno či je to naleštené auto,motorka,mobil alebo nová bombová cievka. | 	  

Tak já v tomhle případě asi budu ten chlapec co musí mít novou bombovou cívku ...   Už začínám shánět koruny    | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

grimmi Věrnost fóru

Registrace: 31.3. 2008 Příspěvky: 5204 Bydliště: Gyönyörű Völgyben
  | 

Zaslal: středa 05. leden, 2011 22:20    Předmět:  | 
				     | 

| 

Kdyby zas byla nějaká pěvecká soutěž co... to by na ni bylo hned   _________________ člověk s FBS technologií | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Apollo444 Věrnost fóru

Registrace: 2.4. 2009 Příspěvky: 254 Bydliště: Mladá B.
  | 

Zaslal: středa 05. leden, 2011 22:25    Předmět:  | 
				     | 

| 

To víš..    ale na to teď neni čas, mám zkouškový a čekaj mě prdy, co dělám na podruhý :/ | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

|