Hlavní nabídka
· Domů
· Ankety
· Archiv článků
· Často kladené otázky
· Diskuze a Inzerce
· Encyklopedie
· Napište článek
· Praktické odkazy
· Připomínky
· Seznam uživatelů
· Soubory ke stažení
· Soukromé vzkazy
· Statistiky webu
· Témata článků
· Top 10
· Váš účet
· Vyhledávání
Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 607 anonymních a 1 registrovaných uživatelů.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting

Provozováno na síti WEBSTEP

Celkem návštěv od spuštění webu

TOPlist

Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
Diskuze a Inzerce

DetektoRING
Diskuzní fórum na https://detektory.hantec.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Garrett AT Pro
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 16, 17, 18  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Garrett AT Pro
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MarekFox1
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 31.10. 2007

PříspěvekZaslal: úterý 08. únor, 2011 7:49    Předmět: Citovat

Venco, jsem na to sám zvědav až někdy spolu zase vyrazíme do terénu a budem porovnávat. Zdraví Marek Wink
Feri
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 19.2. 2007

PříspěvekZaslal: úterý 08. únor, 2011 9:24    Předmět: Citovat

Habáni napsal:
Že by mimozemská černá technologie? Shocked

Habánku, tahle technologie není určena do Tvých rukou. Je to přeci jen Garrett.
A i kdyby byl dobrej, stejně to nepřiznáš.....
Já vím, ani nemůžeš.

Proto Ti mohu potvrdit Tebou vyřčenou teorii.
Ano, jedná se o kosmický program. Médium na principu kapalného helia a 4 jádrový procesor, chlazený dusíkem!
Základem je však:
Hydraulický analogový bezúdržbový android, zkráceně: HABAN
Very Happy Very Happy Very Happy
Práskl jsi to hochu na sebe sám Very Happy

Naposledy upravil Feri dne úterý 08. únor, 2011 12:03, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
mark11
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 24.8. 2007

PříspěvekZaslal: úterý 08. únor, 2011 10:39    Předmět: Citovat

Aje to venku.Kua zase HABAN Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
pytlak123

Registrace: 1.1. 2008

PříspěvekZaslal: úterý 08. únor, 2011 20:54    Předmět: Citovat

Smazáno

Naposledy upravil pytlak123 dne neděle 09. říjen, 2011 14:59, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
tibko
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 26.5. 2006

PříspěvekZaslal: pátek 11. únor, 2011 17:09    Předmět: Citovat

Garrett síce nie je moja parketa, ale toto som našiel:
http://img707.imageshack.us/i/garretty.jpg/
Feri
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 10:15    Předmět: Citovat

tibko napsal:
Garrett síce nie je moja parketa, ale toto som našiel:
http://img707.imageshack.us/i/garretty.jpg/

Je to vše, jako u jiných přístrojů. Pokud AT Pro poznáš a sžiješ se s ním, překvapí Tě! Kladně.
Habáni
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 16.9. 2008

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 11:20    Předmět: Citovat

Feri rád uvidím ty vaše dosahy - ale pokud možno v terénu a ne na stole nebo na betonu ale v hlíně. Právě jsem se vrátil z lesíka a u mne a ani u zákazníka ATčko teda neuspělo! Pán chtěl vidět ty dosahy které se tady v tom vlákně dočet a fáááákt to nedalo.Prosím hlavně nepiš něco takového jako že to neumím nastavit . Můžeš mi to ukázat Wink ale tady v lesíku Exclamation
Feri
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 12:37    Předmět: Citovat

Habáni napsal:
Feri rád uvidím ty vaše dosahy - ale pokud možno v terénu a ne na stole nebo na betonu ale v hlíně. Právě jsem se vrátil z lesíka a u mne a ani u zákazníka ATčko teda neuspělo! Pán chtěl vidět ty dosahy které se tady v tom vlákně dočet a fáááákt to nedalo.Prosím hlavně nepiš něco takového jako že to neumím nastavit . Můžeš mi to ukázat Wink ale tady v lesíku Exclamation

Ahoj Habánku, absolutně Ti nebudu vůbec nic vyvracet, ani říkat, že tento přístroj nedovedeš ovládat. Máš samozřejmě absolutní pravdu!!!
Doufám, že Ti za mě odpoví někdo, komu jsem AT Pro doporučil. Tak se prosimtě na mě nezlob, že Ti přístroj nešel nastavit. Fakt! Doopravdy!!
Je to přeci jen Garrett.

Přesto, u mě zůstává mým detektorem č. 1. A mě úplně stačí to, co dovede. Jsem nenáročný hledač.
pytlak123

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 20:22    Předmět: Citovat

Smazáno

Naposledy upravil pytlak123 dne neděle 09. říjen, 2011 14:59, celkově upraveno 2 krát.
Petr67
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 16.4. 2008

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 20:27    Předmět: Citovat

pytlak123

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 20:52    Předmět: Citovat

Smazáno

Naposledy upravil pytlak123 dne neděle 09. říjen, 2011 15:00, celkově upraveno 1 krát.
grimmi
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 31.3. 2008

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 21:26    Předmět: Citovat

pytlak123 napsal:

Možná by bylo vhodné uvést konkrétní data : např. takové a takové složení půdy, nastavení detektoru, testovací cíle, rychlost skenování, dosažené hloubky, odezva, stabilita ID čísla a pod.
K testu ATpro v terénu jsem se ještě nedostal a jako jeho prodejce mě veškeré dosažené výsledky logicky zajímají.
S Ferim jsem ho testoval pouze v " kanclu " a na to, jaké tam byly logicky negativně ovlivňující podmínky dosahoval ATpro pozoruhodných výsledků v citlivosti, separaci a airtestu dosahu.
Je logické, že airtest není vševypovídající, ale mnohé napoví.
Pokud vezmu za bernou minci airtesty detektorů XP, tak musím konstatovat, že co udělá XP na vzduchu, to udělá v zemi+ něco navíc ( správné odladění půdy, její vlhkost, oxidace cíle atd. )s výjimkou čedičového podloží, které dosah snižuje.
Detektory Garrett, které jsem testl se bez výjimky chovaly v airtestu stejně, jako XP.
Pokud je mi známo, tak jediný detektor, u kterého airtest nedával obraz o dosahu je Minelab Advantage ( menší dosah na vzduchu, než v zemi )
Třeba je na tom ATpro stejně ?
Díky a jsem zvědav na Tvé závěry, tedy pokud najdeš čas a chuť reagovat.

Říkáš, že máš už něco natestováno, navíc jsi prodejce, ale já nesouhlasím, všechno co píšeš je takové jo a ne - polopravda. Nijak se ale neotírám o AT Pro. Už z toho co je známo třeba z referencí majitelů je jasné, že jde o velice kvalitní digitál, který v třídě X-terry, F70 a dalších, má jistě co nabídnout.

1) Jako už samo tvrzení, že jste měli pro vámi prováděné airtesty těžké podmínky Feriho kanceláře je věta směšná. Zřejmě má navodit pocit, že byl detektor vystaven skutečné zátěži.

2) v podstatě každý detektor jehož dosah závisí na přesném ručním odladění půdy, dává na vzduchu mnohem horší výsledky než v zemi. Dáno nemožností odladit na vzduchu. Naproti tomu, ještě jsem neviděl detektor s pevnou zemí nebo automatem, který by v půdě dal víc než na vzduchu, leda by se půdní podmínky přesně trefili do jeho pevného nastavení GB, (ideální vlhkost, teplota, kyprost atd.). K tomu bych dodal jen jednu věc. Na svých stránkách uvádíš, cituji: Digitální modely detektorů kovů značky Garrett disponují automatickým odladěním vlivu země. V praxi to znamená, že odpadá zdlouhavá a mnohdy nepřesná manipulace s přístrojem ve snaze dosáhnout optimálního výkonu. Díky této přednosti " pouze " detektor zapnete, ten se automaticky naladí a můžete začít okamžitě hledat. Můžeš mi sdělit které? Podle mne maj naprosto všechny až na AT Pro a 2500 (nemluvím o speciálech) nastavenu čistě pevnou hodnotu bez jakéhokoliv dolaďování. Ale třeba se pletu. Jinak v praxi to samozřejmě znamená, že nikdy nedosáhnou ideálního výkonu v daných podmínkách. Jak se jedna věc dá vyložit dvakrát, a pokaždé má úplně jiný význam, že? Laughing

3) Airtest napoví možná tomu, kdo si ho sám zkouší a sám vnímá podmínky, jinak jde jen o lehce zneužitelný nesmysl, který mnoho lidí špatně pochopí, jelikož je jim špatně předkládán. Sám mám v domě místo, kde vlivem nějakých odrazů udělám při přesně položeném detíku na kačku třeba i metr dvacet. Exclamation

4) Zase jsem si zkazil večer dřepěním u PC, takže už nic. Laughing
pytlak123

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 22:02    Předmět: Citovat

Smazáno

Naposledy upravil pytlak123 dne neděle 09. říjen, 2011 15:01, celkově upraveno 1 krát.
kofa
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 10.4. 2006

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 22:34    Předmět: Citovat

Airtestu jsem se už nadělal tolik že bych moh napsat možná i nějakou brožuru Laughing Jediný co beru trochu vážně a má smysl to dělat jsou separační testy.Ale s metrem před cívkou,to je opravdu ztráta času,maximálně tak když se zkouší nějaká funkce jaký má na tohle třeba vliv.
Nevím jak má tenhle Garrett odladění,vypadá to tedy co popisujete ,že Fix já myslel že to má už automat,což mě docela překvapilo.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
grimmi
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: úterý 15. únor, 2011 23:44    Předmět: Citovat

Pytlak:
Kolego, abychom si rozuměli. Automatické vyvážení půdního efektu, nejsem-li vemeno znamená, že se detektor sám automaticky stará o idealní odladění půdy, napr. Prizm 6T a další. Poloautomatické pak, že se naladí sám na konkrétním místě po stisku tlačítka a dál tuto hodnotu nemění. Pevná hodnota není v žádném případě automatickým ani poloautomatickým vyvážením. Je to pevná hodnota. Vim, že jde o slovíčkaření, ale to slovíčkaření může být pro zákazníka pěkně matoucí a může ho přivést v omyl. Jde mi o dobro věci.
To máš jako s tím argumentem, že prodáváš hobby detektory a proto že je dobře, že to je u žlutozelených Garrettů jednoduché (polofunkční). Kde je hranice mezi hobby a profesionálním detektorem? Nikde. Stejné detektory v třídě VLF detektorů se používají profesionálně i pro hobby hledání. A i každý hobby hledač má jiné nároky a chce třeba profesionální mašinu. Dneska je všechno hobby, pokud to hobbík chce.
Mimo to, já jen diskutuji nad tvými konkrétními výroky, které nejsou dost dobře vysvětleny, spíš jsou předloženy celkem špatně. A diskutuji bez emocí, netahám do toho nějaké značky, tady vůbec momentálně nejde o AT pro a napsal jsem to v první větě minulého příspěvku. Nechápu proč má tolik lidí potřebu chytat se berliček všude kolem, které s pointou vůbec nesouvisí a argumentovat jimi. To k té poznámce o detektorech pod čarou. Že zrovna nyní hledám s Tesorem v mém případě neznamená, že za půl roku nekoupím obojživelné ATPRO kvůli hledáni špuntu ve vane. Laughing
Jinak tady na západě už nic není, není dobré tu pořádat velkolepé akce. Doporučuju tyto akce nadále provádět na Moravě. Wink Laughing
Nevykládej si má příspěvky špatně, zní rejpavě, ale prostě jen rád o detektorech diskutuji Wink

Naposledy upravil grimmi dne středa 16. únor, 2011 9:36, celkově upraveno 1 krát.
grimmi
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: středa 16. únor, 2011 0:50    Předmět: Citovat

kofa napsal:

Nevím jak má tenhle Garrett odladění,vypadá to tedy co popisujete ,že Fix já myslel že to má už automat,což mě docela překvapilo.

Nene, nechtěl jsem ti zamotat hlavu. AT Pro má manuální i poloautomatické odladění země. Žádný fix. To se jednalo o ty žluté a zelené taškařice.
Wink
A ty separační testy jsou na vzduchu stejná utopie jako dosahy. V půdě železo a třeba mince nikdy nemusí být ve stejné rovině. ale může se kromě vodorovné vzdálenosti měnit i vzdálenost vertikální. Říkám to už dlouho a konečně na Kosťově trenažéru v Kdyni se to ukázalo jako jasná překážka pro většinu detektorů. Wink
kofa
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 10.4. 2006

PříspěvekZaslal: středa 16. únor, 2011 10:29    Předmět: Citovat

Je to tak těžko bude mince ležet přímo ne hřebíku který je vodorovně a v jeho sředu ta mince Very Happy Ale co sem si zahrabal a skoušel bylo dost podobné.To byla ta moje myšlenka Wink
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
grimmi
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: středa 16. únor, 2011 10:35    Předmět: Citovat

Pepo, já to myslím trošku jinak.
Když bude mince ležet 30cm vedle hřebíku, ale ve stejné hloubce, je to něco jiného, než když bude mince ležet 30cm vedle hřebíku, ale hřebík bude na povrchu a mince 15cm pod zemí. Věř mi, že i na těch 30cm s tím bude mít hodně detektorů nevyřešitelný problém Wink
Při airtestu většinou máš oba předměty ve stejné rovině, tedy stejně vzdálené od sondy a nesimuluješ právě ten rozdíl hloubek. Wink
A stejnou chybu dělají lidé i při testech v zemi. Dávají oba předměty do stejné hloubky.
Většina zamořených lokalit které jsem navštívil nebyla zamořena v jednom čase, aby došlo k zamoření jen v jedné rovině se stříbrňáky. Laughing Často je železný odpad mnohem blíž povrchu než zajímavé cíle, které se snažíš najít.
scorpion
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 9.5. 2008

PříspěvekZaslal: středa 16. únor, 2011 11:13    Předmět: Citovat

Je to tak, proto raději vykopu železo a potom Ag. Laughing Wink
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Feri
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: středa 16. únor, 2011 12:01    Předmět: Citovat

grimmi napsal:
Pepo, já to myslím trošku jinak.
Když bude mince ležet 30cm vedle hřebíku, ale ve stejné hloubce, je to něco jiného, než když bude mince ležet 30cm vedle hřebíku, ale hřebík bude na povrchu a mince 15cm pod zemí. Věř mi, že i na těch 30cm s tím bude mít hodně detektorů nevyřešitelný problém Wink
Při airtestu většinou máš oba předměty ve stejné rovině, tedy stejně vzdálené od sondy a nesimuluješ právě ten rozdíl hloubek. Wink
A stejnou chybu dělají lidé i při testech v zemi. Dávají oba předměty do stejné hloubky.
Většina zamořených lokalit které jsem navštívil nebyla zamořena v jednom čase, aby došlo k zamoření jen v jedné rovině se stříbrňáky. Laughing Často je železný odpad mnohem blíž povrchu než zajímavé cíle, které se snažíš najít.

Ano, s tím souhlasím.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Garrett AT Pro Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 16, 17, 18  Další
Strana 7 z 18

Přejít na: