Registrace: 20.2. 2010 Příspěvky: 138 Bydliště: Český ráj
Zaslal: úterý 29. březen, 2011 10:04 Předmět:
Ahoj kolegové
Stal jsem se majitelem E-traca dříve jsem měl ESII nebyl špatnej,ale tohle bude určitě lepší.
Měl bych na vás první otázku kdy používáte ten režim obtížné podmínky jestli když vám automatika nabízí hodně nízkou cilivost a nebo jak je popsáno v návodu já byl včera na poli kde jsou čedičový kameny ESII dost mátli a hloubka nálezů byla bídná.E-Trac tam byl v pohodě i jsem si dost zakopal
Dík a mějte se mnou trpělivost _________________ Minelab E-Trac
Zaslal: úterý 29. březen, 2011 10:19 Předmět:
krokodill napsal:
Já ani nevím, co to je - režim obtížné podmínky A automatiku vůbec nepoužívám...
Tak jinak Difficult to už ti něco říká
Tu automatiku taky nepoužívám co jsem se tu dočet je lepší mít nastaveno manuál,ale při manuálu je v tom pravým sloupečku hodnota co ti nabízí detektor a ty můžeš poslechnout nebo jí vejš takhle si to vysvětluju doufám,že dobře _________________ Minelab E-Trac
Zaslal: úterý 29. březen, 2011 10:50 Předmět:
krokodill napsal:
Pročti si druhou stránku, tam se to již řešilo...
No jo máš pravdu je to tam omlouvám se za zbytečnou otázku
A to jsem to vlákno už čet několikrát nějak mě to uniklo je na mě těch informací trochu moc. _________________ Minelab E-Trac
Zdravím všechny hledače, jsem tu nový.
Chtěl jsem Vás poprosit, mám už týden E - trace, už v tom tolik neplavu a jsou už i nálezy, ne tak snadno jako se starým začátečnickým detíkem, ale snad se to zlepší.
Neprozdradili by jste mě, alespoň pro začátek, než budu tunit sám, nějaké vaše finální oblíbené nastavení se kterým chodíte na pole-kolečka?
Koukal jsem že už to máte pěkně dlouho, tak už asi moc nelaborujete.
Díky moc.
Tak včera ty samý kosti, ta sama bunda a už byl ticho.
Asi to bude chvilku trvat než se s timhle klukem sžiju
Citlivost musim mit 19-21, jinak bych z tech prozvuku zešilel.
Pozitivni je, že jsem si stahnul kontrast displeje, už je na něm i něco videt
Ještě jsem se chtěl zeptat, ted jsem si vzpomel, možna to nebude fundovana otazka.. : ).... co to ukazuje při pinpointu za čísla fe - co, neodpovida to lokalizovanemu předmětu.
Hlasim se s novymi poznatky a prosbami o rady
Včera jsem mel čas, tak jsem cele odpoledne capal po poli. Bylo vedro, jsem byl na troud.
Trakaře jsem nastavil doporučenými nastaveními, co jste tu komunikovali.
.....Ferous, 4 ton. Diskriminace škorpionova, jen čárka dole a vpravo dole černo.
Co mě kaká, oddiskriminovyne železo, co je ho všude dost, to na kraji pípa do barvy, co dva kroky vpřed to jeden vzad, ostatní už byli na druhem konci pole. Když jsem citlivost zvednul nad doporučovanou, bylo ještě hůř.
Už jsem z toho byl tak unavenej, že věřím tomu, že jsem toho spoustu přešel. Co dělám blbě? Nebo to je normální a musím to naposlouchat?? To ale asi nedam.
Zkusmo jsem hodil minci na zem a přepnul jsem na vychvalovaný multiton, to udělá jen takový blabalba, to bych už nekopal nic.
Zlatej začátečnickej F4, co jsem ho postoupil synovi. Ten spíš držel hubu a když píp tak tak nějak ....jasně. Tohle si prostě povídá furt.
A pak mam ještě jeden dotazek co to je ten e trac emulator, emulator to jako něco napodobuje etraca? K čemu to je dobrý? V češtině jsem o tom nic nešel.
Tak vam děkuju a mějte se mnou trpělivost, už trakářek jednou málem letěl do křoví
Tak ten E-Trac Emulator je jen takovej program na počítač, který simuluje zvuky, jaké bys měl slyšet nad konkrétním předmětem. Jinak máš pravdu, že s tímto detíkem se po poli nelítá. Ale měl bys mít odpovídající výsledky. Tzn. že když ostatní jsou už na druhém konci pole a ty tak ve čtvrtce, tak bys měl mít v kapse cca stejně jako ostatní... Pokud to ještě nemáš naposlouchané, tak železo zakaž trochu vejš, né jen ten spodní řádek a kousek pravého rohu. Ale, dle mých zkušeností, spíš takhle přejdeš ty zajímavé signálky. Jasně, můžeš si tam prdnout program Coins a budeš chodit skoro jako ostatní, ale o tomto tento detechtór nejni Já třeba chodím, tam kde teda není moc zaneřáděné pole, s klidem All Metal. Sice ostatní mají pole tam i zpět a já jsem stále na kraji... _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Díik za rady.
Teda s tim ze neni etrak na pole jsi me dostal, ja myslel, že kupuju univerzalni detik ne, spíš si myslel že se s nim nelítá... ale výsledky jsem teda neměl, to je asi i o náhodě, z toho to asi nepoznám.
Da se alespoň říct, do keryho id Fe to je na 100% železo?
U toho fíši bylo v pohodě, věděl jsem že 0-15 je železo, do 26 jsou folie, atd, tady mam čísla dvě a vím prd.
Chodíš na ten multi, da se to naposlouchat a vydržet to psychicky?
Poznáš to za tu dobu co to maš, co je prozvuk železa (za učasti displeje), nebo se ke každemu signállku vraciš?
Mám to tejden teprve no.
Zatím si teda rvu zbytek vlasu, že jsem raci nekoupil corteze
Ještě jednou diky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.