Zetex Vlf 300 Hledal docela hluboko když ho člověk naposlouchal,ale to věčné ladění a pískání tenkrát stál 12000kč a dnes mám Matrix M6 za 18700Kč Docela nepoměr
No když nebudu počítat vojenskou m. tak v roce 2000 -zetex
no já čs.mašina sletovala a poskládala ..přidružená výroba JZD Kosova Hora pořídil jsem si ho v roce 89 nechápu jak jsem ho mohl používat ......samozřejmě porovnávám neporovnatelné. _________________ F-1236 , Bounty Hunter J. Minelab Advantage Pro Minelab x tera
První detík, to bylo L.P. 1993 samo doma. Zkusil jsem to, sice fungoval, ale hrál jak rádio:-))). Tak jsem ho hodil po psu, myslím, že zůstal někde na kolejích, myslím na těch co jsem bydlel a ne na těch co jsem po nich jezdil domů.
No, ale teď si sednete na p...l v roce 1972 (jestli se nepletu) v ABC vyšly plánky na na "hledačku pokladů", zkoušel jsem to a .....................................skoro nic. Dosah 2 cm +- Ale i tak to bylo fajn
No, ale teď si sednete na p...l v roce 1972 (jestli se nepletu) v ABC vyšly plánky na na "hledačku pokladů", zkoušel jsem to a .....................................skoro nic. Dosah 2 cm +- Ale i tak to bylo fajn
jj Ten plánek vyšel v ABC i později, teda jestli to byl ten samej. Cívka se měla dělat nějal ze staniolu, ve formě vystřižené spirály, jestli si to dobře pamatuju. Tenkrát jsem v sobě ještě neobjevil génia, tak jsem to postavit nezkoušel a asi jsem si ušetřil zklamání _________________ Fisher F75
Tak to jsem byl ještě na houbách, ale vyšel i později, ale tenkrát jsem spíš stavěl modely. To mě ještě detíky a holky nezajímaly:-)))
Jo, ABC - to dřív bylo něco. Pamatujete Dirkon??
Nedávno sem z nudy na návštěvě pročítal několik současných čísel ABC, ale řeknu vám - už to není ono. Občas tam nějaká vystřihováka je, ale zbytek je komerce čistá.
Můj první detík byl Whites AF 101. Velmi dobrý stroj, bohužel neměl diskriminaci, do hloubky taky moc nešel. Ale pro úplného začátečníka stačí. Pořád ho mám, asi z nostalgie. Taky jako záložní. _________________ GM Power, CS 1220 R
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.