Zaslal: úterý 01. duben, 2008 12:14 Předmět: detik za 20k+
Zdravim, delsi dobu premyslim o koupi detiku, momentalne mam ace 250 a postupem casu mi nejak nestaci a nez abyhc dokupoval civky apod tak si radsi poridim novy detik v trochu jine tride.
ale ted jde o to jaky:)
do uzsiho vyberu se dostal white m6 a minelab quatro MP, ovsem ani sam nevim zda-li by nebylo treba lepsi trochu posetrit echt gold a pouvazovat nad dfx popr exploreru, ikdyz je to jina cenova myslite ze by bylo lepsi koupit je a nebo pripadne u quatra nebo m6 potom dokoupit nejake civky?
nemeli byste nejake typy a osobni zkusenosti ?
predem diky za jakoukoliv radu...
Registrace: 1.6. 2007 Příspěvky: 2074 Bydliště: u Brna
Zaslal: sobota 05. duben, 2008 2:45 Předmět:
Tak co vlastně chceš? U ACE 250 nechceš kupovat nové cívky a u těch jiných jo?
do uzsiho vyberu se dostal white m6 a minelab quatro MP, ovsem ani sam nevim zda-li by nebylo treba lepsi trochu posetrit echt gold a pouvazovat nad dfx popr exploreru, ikdyz je to jina cenova myslite ze by bylo lepsi koupit je a nebo pripadne u quatra nebo m6 potom dokoupit nejake civky?
Asi bude nejlepší to co jsi sám napsal:dokoupit nejake civky
Registrace: 30.12. 2007 Příspěvky: 68 Bydliště: BRNO
Zaslal: sobota 05. duben, 2008 7:15 Předmět:
Já s garetem řeším stejnou situaci.Cívka by vyřešila část otázky s hloubkou,ale jak tu již bylo psáno,tak tím by došlo k celkovému oslabení detektoru a hrozilo by i přecházení nálezu .Samo to nemusí být katastrofální pokles,ale já osobně bych raději přišetřil a pořídil něco lepšího. _________________ TEKNETICS T2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.