Už to píšem x-tý krát. Garretty sú na mince jak delané.
ACE 250 na malé mince do hĺbky 15cm, na väčšie mince asi 20 cm.
Našiel mi ich za 5 mesiacov hromadu. _________________ F75
Ať píše kdo co chce ale radit co koupit za detektor,speciálně na mince do 10.tis je naprostá kravina
Naprostý souhlas. Speciál na mince nesežene za deset ani na inzerci. Pokud chceš slušný detík na mince a chceš analog, tak kup Fisher 1270. Na inzerci jsou i za velmi rozumné peníze. Pokud digitál, tak počítej s ještě větší investicí. Osobně bych šel minimálně do Fisher ID Edge, Fisher Coinstrike nebo případně do Minelab X-Terra 70. Samozřejmě můžeš jít i k ještě lepším modelům. _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
Vzhledem k tomu, že s hledáním začínám ( jsem úplný laik), tak podle toho co jsem tady a na jiných diskuzních foréch přečetl, na pozbírání nějakých zkušeností mi ACE 250 bude stačit. A věřim když spojím příjemnou procházku s hledání, tak možná i něco najdu. jestli mě to hledání chytne, tak do toho možná časem víc investuju. Určitě jsou podstatně kvalitnější stroje, ale když začínáte, tak asi málokdo do toho vrazí 20 tis.Každopádně dík za tipy jsem rád, že se tady ta diskuze rozjela.Je to super.
Vzhledem k tomu, že s hledáním začínám ( jsem úplný laik), tak podle toho co jsem tady a na jiných diskuzních foréch přečetl, na pozbírání nějakých zkušeností mi ACE 250 bude stačit. A věřim když spojím příjemnou procházku s hledání, tak možná i něco najdu. jestli mě to hledání chytne, tak do toho možná časem víc investuju. Určitě jsou podstatně kvalitnější stroje, ale když začínáte, tak asi málokdo do toho vrazí 20 tis.Každopádně dík za tipy jsem rád, že se tady ta diskuze rozjela.Je to super.
Jen počítej s tím, že jako majitel G250 budeš označen za rychlokvašku co devastuje na co příjde, nezahrabává díry atd. (dofám, že to nebude pravda!) a hlavně "zkušeným" detektorářům vykrádá JEJICH políčka a JEJICH potencionální nálezy. Hodně štěstí
Já ho mám, koupil jsem si ho abych nešel s kamarádem jen tak. Jsem s ním naprosto spokojenej. Možná i vyhovuje to, že se s ním nemusím ladit a tak. Prostě zapnu, nastavím citlivost, neeliminuje železo, hledám v all a je to v pohodě . Ale mladou to nadchlo, tak ho třeba dostane a já poskočím o stupínek jinam.
.... označen za rychlokvašku co devastuje na co příjde, nezahrabává díry atd. (dofám, že to nebude pravda!) a hlavně "zkušeným" detektorářům vykrádá ...
Člověče, proč do toho stále šiješ????
Vždyť to v podstatě provokuješ, začíná mi to připadat že se ti to snad líbí. _________________ Michal
-------
Minelab X-terra 705,Bullseye II
Jen počítej s tím, že jako majitel G250 budeš označen za rychlokvašku co devastuje na co příjde, nezahrabává díry atd. (dofám, že to nebude pravda!) a hlavně "zkušeným" detektorářům vykrádá JEJICH políčka a JEJICH potencionální nálezy. Hodně štěstí
Já ho mám, koupil jsem si ho abych nešel s kamarádem jen tak. Jsem s ním naprosto spokojenej. Možná i vyhovuje to, že se s ním nemusím ladit a tak. Prostě zapnu, nastavím citlivost, neeliminuje železo, hledám v all a je to v pohodě . Ale mladou to nadchlo, tak ho třeba dostane a já poskočím o stupínek jinam.
Neboj. Tak tě nikdo neoznačí, protože toho, že bys s ACE vykrádal někomu políčka toho se nikdo nebojí. Snad kdyby jsme měli písečné pláže, pro které je ACE určen, tak by se dalo o něčem takovém mluvit:-))). _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
No s tím označováním je to každýho věc, každej někdy začínal a s tím devastováním je to věc každýho "soudruha" Asi by se našlo spousu "zkušenejch" kteří po sobě nezahrabou, nebo když vyhrabou plechovku tak s ní švihnou pod kapradí. Myslím, že je to jen o přístupu. Jestli někdo má představu, že se bude vracet s plnýma kapsama "římanů, keltu a denárů" a bude pobíhat kolem oppida a hrabat jak vzteklej a zanechávat za sebou spoušť, tak si bude koledovat asi o to, že ho jednou někdo pořádně prožene.
Registrace: 19.2. 2007 Příspěvky: 2371 Bydliště: Brandeisel-Wolschan, 60-ka již minula
Zaslal: čtvrtek 05. červen, 2008 16:35 Předmět:
Petronius napsal:
darden napsal:
Ať píše kdo co chce ale radit co koupit za detektor,speciálně na mince do 10.tis je naprostá kravina
Naprostý souhlas. Speciál na mince nesežene za deset ani na inzerci. Pokud chceš slušný detík na mince a chceš analog, tak kup Fisher 1270. Na inzerci jsou i za velmi rozumné peníze. Pokud digitál, tak počítej s ještě větší investicí. Osobně bych šel minimálně do Fisher ID Edge, Fisher Coinstrike nebo případně do Minelab X-Terra 70. Samozřejmě můžeš jít i k ještě lepším modelům.
Ahoj Petronie, zapomínáš na GTAx 550, což je speciál na kolečka! A pokud ho budeš na kolečka používat, myslím, že nezklame, ikdyž má některé standardní vlastnosti Garrettů.
Zdravím, Feri _________________ Feri
Garrett ACE Apex, Garrett PP.
Naprostý souhlas. Speciál na mince nesežene za deset ani na inzerci. Pokud chceš slušný detík na mince a chceš analog, tak kup Fisher 1270. Na inzerci jsou i za velmi rozumné peníze. Pokud digitál, tak počítej s ještě větší investicí. Osobně bych šel minimálně do Fisher ID Edge, Fisher Coinstrike nebo případně do Minelab X-Terra 70. Samozřejmě můžeš jít i k ještě lepším modelům.
Ahoj Petronie, zapomínáš na GTAx 550, což je speciál na kolečka! A pokud ho budeš na kolečka používat, myslím, že nezklame, ikdyž má některé standardní vlastnosti Garrettů.
Zdravím, Feri
Máš pravdu, ale co váha a vyvážení? Zelenáči 550, 1350, 1500 nejsou na mince vůbec špatný, ale zase váha. Takový ID Edge je o 0,5kg lehčí, zvládne to co 550 s přehledem a dokonce i zvládá v pohodě to co 1350 nebo 1500. Pravda cena je proti 550 jinde ale s 1350 nebo s 1500 budou na tom asi podobně, pravda netuším, kde se momentálně cenově nachází ani jeden z těch tří. _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.