Ahoj, můj subjektivní, ničím nepodložený názor je, že bych šel do terry.
Dík.
Včera jsem měl možnost si oba chvilku zkusit (Díky kolegovi Arklebovi)
A dá se říct že jsem se taky rozhodl pro X-terru.
Za sebe musím ale říct, že se mi oba zdály srovnatelné.
Snad jen X-terra líp diskriminuje. Ale je to jen osobní názor
a vzhledem ke kratké době testování za to ruku do ohně nedám. _________________ Michal
-------
Minelab X-terra 705,Bullseye II
Registrace: 14.3. 2007 Příspěvky: 1089 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: čtvrtek 29. květen, 2008 21:13 Předmět:
Ahoj ač mám Rutuse skoro 2roky a Teru jsem neměl možnost si vyzkoušet tak musím říct že Rutus má skvělou separaci což jsem si mohl dokázat loni v Kdyni co se hloubky týče nemůžete brát vážně co udává Moltaš Já mám Rutuse dobře naposlouchanýho a už mě nemůže ničím překvapit tak můžu spolehlivě říct že 25cm na sockorunu je max myšleno v zemi což si ale myslím že je slušný hlouběji jdou pak už jen větší věci jako odznaky přesky kule atd. Kdo se tady někde koukal na test s kombinačkami tak musím říct že Rutus to umí taky bez problémů Mincišky a jiná barevná droboť v zamořeném prostředí není problém!
Takže bych za Rutuse řekl slušná střední třída _________________ Goldmax Power, Jokr 007,Draper a Fiskars Lite
Hodně záleží v jakém hledáš modu u toho Rutuse.Já jen v motion,protože má nevětší dosah,řekl bych že větší než Terrrrrra. V tomto modu jsem se naučil hledat i v žel.bordelu a úplně v pohodě. :idea:Jo,na vzduchu soc.koruna 31cm v tomto modu. _________________ Rutus Solaris, Tesoro Lobo H.O.T.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.