Zaslal: neděle 20. červenec, 2008 19:16 Předmět: 1236x2 nebo F5
Zdar všem hledačům , chci si koupit svůj 2 detektor , původně jsem měl jasnou volbu Fisher 1236x2 , ale nedávno dorazil digitál od Fishera F5 a jsem zase nazačátku , poradí někdo jakej je mezi nima podstatnej rozdíl ( kromě tomo že to je analog a digitál ) ? Hledám většinou válku , předchozí detektor byl analog . Díky
Zdravím,vlastním 1236X2 od října loňského roku a maximální spokojenost Už jen ten poměr cena výkon je super...Jestli jsi zvyklej na analog,asi bych u něj zůstal,už proto že hledáš především válku,takže nějáky nastavování nemá moc smysl,protože jestli tě nezajímaj jen přezky a vyznamenání a kopeš i rezavý železo,tak bys stejně chodil furt v allmetalu...Na to nemusíš mít drahej detík...Nevím kolik ta F5 stojí ale jestli se do diskuse zapojí Petronius tak zřejmě použije oblíbenou větu:Digitál do 20000,- nemá smysl já s tím souhlasím takže když digitál tak F75 nebo Explorer SE
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.