Co na to rikate? dobry ne? myslim, ze je dost vyhodny si ho nechat z anglie objednat... uz mam objednano ze zahranici spousty veci na sebe i soucastky co se silnicho kola tyce a vzdy mi to vyslo o 1/3 az 1/4 levnejc jak tady, takze na 100% zvazuju i tohle, sila co? XP 250 tam vychazi na 10 tis.! A to jeste nepocitam objednavku z USA, nevim jak presne to tam je s tou dani, ale maji to jeste o dost levnejc jak v ty anglii
Co na to rikate? dobry ne? myslim, ze je dost vyhodny si ho nechat z anglie objednat... uz mam objednano ze zahranici spousty veci na sebe i soucastky co se silnicho kola tyce a vzdy mi to vyslo o 1/3 az 1/4 levnejc jak tady, takze na 100% zvazuju i tohle, sila co? XP 250 tam vychazi na 10 tis.! A to jeste nepocitam objednavku z USA, nevim jak presne to tam je s tou dani, ale maji to jeste o dost levnejc jak v ty anglii
To je pěkný, ale když ti detektor odejde ani ne po roce používání, jako mě, tak se reklamace prodraží.
Registrace: 1.6. 2007 Příspěvky: 2074 Bydliště: u Brna
Zaslal: neděle 09. listopad, 2008 18:01 Předmět:
Byla odeslána do Irska (prodejcem) a asi tam nad ní ještě přemýšlejí, protože ji ještě nemám. Byl jsem v pátek s půjčeným žluťákem, ale nějak jsem mu odvykl a tahal jsem ze země jen hřebíky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.