Hlavní nabídka
· Domů
· Ankety
· Archiv článků
· Často kladené otázky
· Diskuze a Inzerce
· Encyklopedie
· Napište článek
· Praktické odkazy
· Připomínky
· Seznam uživatelů
· Soubory ke stažení
· Soukromé vzkazy
· Statistiky webu
· Témata článků
· Top 10
· Váš účet
· Vyhledávání
Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 563 anonymních a 0 registrovaných uživatelů.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting

Provozováno na síti WEBSTEP

Celkem návštěv od spuštění webu

TOPlist

Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
Diskuze a Inzerce

DetektoRING
Diskuzní fórum na https://detektory.hantec.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

co rikate na c-scope?
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Jaký si mám koupit detektor?
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: úterý 09. prosinec, 2008 21:08    Předmět: co rikate na c-scope? Citovat

hhh

Naposledy upravil Anonymní dne neděle 29. březen, 2009 11:00, celkově upraveno 3 krát.
Petr67
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 16.4. 2008

PříspěvekZaslal: úterý 09. prosinec, 2008 21:13    Předmět: Citovat

To samé co ti řekl admin na DW
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: úterý 09. prosinec, 2008 21:21    Předmět: Citovat

ber to jak chces ja prosim o radu
kaprál
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 8.11. 2007

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 9:50    Předmět: Citovat

Souhlas s tím, co napsal Petr67, ale i s malým kašpárkem se dá zahrát velké dívadlo... Wink
petaheaven
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 2.9. 2008

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 10:55    Předmět: Citovat

Když chceš jen vyzkoušet jestli tě to chytne,proč jdeš hned do takového detíku,kup MDéčko někde za litr,na naučení super stroj a dají se sním najít i krásné stříbrňáčky. Very Happy Very Happy Very Happy
sm
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 4.8. 2007

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 11:00    Předmět: Citovat

Mám cs-3mx používam ho na povrchové hladanie drobností,je to síce niečo iné ako chceš ty ale je to dobrý detektor.C-scope su dobré mašinky a preto som sa aj k nemu znovu vrátil,volakedy dávno som mal stručký 990 tiež dobrá mašinka.Moja skúsenosť je tá že sa spolahlivé a dobre urobené.
skaj
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 22.9. 2008

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 14:01    Předmět: Citovat

sm napsal:
Mám cs-3mx používam ho na povrchové hladanie drobností,je to síce niečo iné ako chceš ty ale je to dobrý detektor.C-scope su dobré mašinky a preto som sa aj k nemu znovu vrátil,volakedy dávno som mal stručký 990 tiež dobrá mašinka.Moja skúsenosť je tá že sa spolahlivé a dobre urobené.

Jednoznačně potvrzuji, i když slovo "povrchové" bych asi nepoužil, už jsem si pro Marušku a další kousky "barvy" sáhl pod 23 cm (což mi vyhovuje, nehodlám se prokopávat ke klokanům). Ale nejsem si jistý, jestli je CS3MX úplně nejvhodnější pro začátečníka, možná by stačil nějaký levnější detík, s jinou pracovní frekvencí (toť můj názor rovněž začátečníka).
scorpion
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 9.5. 2008

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 14:33    Předmět: Citovat

A není už náhodou C.Scope-made in china. Laughing někde jsem to četl. Cool
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sm
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 4.8. 2007

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 15:47    Předmět: Citovat

Skaj na vy svetlenie tej mojej poznámočky o povrchovému hladaniu.Mám dva detektory Teknetics t2 ten je na polia,lúky,lesy a háje a je to môj hlbkový detektor.Cs-3mx ten je na miesta kde kopať polmetrové jamy je doslova blbosť.Napríklad kamenný chodník kde vyhrabať dvadsať centimetrov je akurát dosť.Alebo miesta kde je každých desať cm kúsok železa, potom minca ,potom železo,potom minca atd...S cs-3mx ktorý je presný ako fínsky sniper nemám problém.Isť na takto zamorené pole železom z 30 cm cievkou je cesta k chocholouškovi.Scorpion,ak vyrábajú číňaňia c-scope tak odvádzajú sakra dobrú prácu.Ale číňaňia ich nevyrábajú,vyrábajú ich briti. Very Happy
skaj
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 17:30    Předmět: Citovat

sm napsal:
Skaj na vy svetlenie tej mojej poznámočky o povrchovému hladaniu.Mám dva detektory Teknetics t2 ten je na polia,lúky,lesy a háje a je to môj hlbkový detektor.Cs-3mx ten je na miesta kde kopať polmetrové jamy je doslova blbosť.Napríklad kamenný chodník kde vyhrabať dvadsať centimetrov je akurát dosť.Alebo miesta kde je každých desať cm kúsok železa, potom minca ,potom železo,potom minca atd...S cs-3mx ktorý je presný ako fínsky sniper nemám problém.Isť na takto zamorené pole železom z 30 cm cievkou je cesta k chocholouškovi.Scorpion,ak vyrábajú číňaňia c-scope tak odvádzajú sakra dobrú prácu.Ale číňaňia ich nevyrábajú,vyrábajú ich briti. Very Happy

Jasně, máš pravdu a nejsme v rozporu. To jenom vršíme informace na hromádku, aby si v nich kolega mohl "zahrabošit" a vybrat si pro sebe tu nejlepší cestu Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 18:14    Předmět: Citovat

Cool

Naposledy upravil Anonymní dne neděle 14. prosinec, 2008 16:10, celkově upraveno 1 krát.
skaj
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: středa 10. prosinec, 2008 18:46    Předmět: Citovat

sesto napsal:
tak hosi, objednal som si nakoniec c-scope1220r,radsej sa trosku buchnem po vacku,dufam ze ma nesklame.V piatok ho mam doma,takze vikend bude zaujimavy Razz Razz Razz

tak dej potom vědět, jak se daří
elmara

Registrace: 20.7. 2007

PříspěvekZaslal: čtvrtek 11. prosinec, 2008 21:51    Předmět: Malá reakce výhradního dovozce Citovat

Chtěl bych pouze krátce reagovat na některé příspěvky. 1. Detektory C.Scope se vyrábí pouze ve Velké Británii cca. 20 mil od Londýna. Značka je na trhu 25 let a nevyrábí pouze hobby detektory, ale také průmyslové lokátory inženýrských sítí. Detektory jsou vyhlášené bezporuchovostí a vysokou kvalitou výroby. Používat jako argument hodně hloupou reakci admina konkurenčního webu "nové modely neznám, ale dobré detektory to nejsou" "Pavel Diviš detektory C.Scope neprodává" atd.... samozřejmě prodává a na prodeji C.Scope spolupracujeme. Pokud jsem něco nedržel ani v ruce, bylo by dobré to nekomentovat.
Chci se předem omluvit, že jsem tak trochu komerčně vstoupil do této diskuze. Myslím, že jako zástupci C.Scope na českém trhu prostě na některé věci reagovat musíme Smile
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Anonymní

PříspěvekZaslal: pátek 12. prosinec, 2008 16:11    Předmět: Citovat

Surprised,elmara od tebe som to asi kupoval,ja som ten s tymi sluchatkami z mp 3, ale mohol by sa aspon zapnut,zapojil som tam aj s 32ohm impedanciou a taky nic.Len to vyskusaj na nejakom druhom ci sa tiez nezapne, isto mu to neublizi
Petr67
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 16.4. 2008

PříspěvekZaslal: pátek 12. prosinec, 2008 16:22    Předmět: Citovat

sesto napsal:
Surprised,elmara od tebe som to asi kupoval,ja som ten s tymi sluchatkami z mp 3, ale mohol by sa aspon zapnut,zapojil som tam aj s 32ohm impedanciou a taky nic.Len to vyskusaj na nejakom druhom ci sa tiez nezapne, isto mu to neublizi
No vidíš a to je ta kvalita o které se tu mluví, dobrá značka se prodává sama ta nepotřebuje reklamu Laughing Ale C.Scope už k vůli tomu názvu bych ho nechtěl. Rolling Eyes
elmara

PříspěvekZaslal: pátek 12. prosinec, 2008 16:30    Předmět: Citovat

TO Sesto: Opravdu nevím jaké tam připojujš sluchátka? Pokud detektor bží normálně bez připojeného konektoru sluchátek. Bude asi problém v konektoru který používáš? Nevím zda nepoužívá nějakou redukci? A nemáš na ní šlus. Nevím, napadá mě pouze otestovat z originál sluchátky. Zavolej, není problém je poslat! Elmara
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Anonymní

PříspěvekZaslal: pátek 12. prosinec, 2008 16:38    Předmět: Citovat

elmara- normalny jack ktery tam pasuje,skousel sem z compu sluchatka ty maji tu vyssi impedanci,nemohl bys skusit to na nekterem co tam mas?jestli to dela taky,ak teda mas nejake obycejny sluchatka
elmara

PříspěvekZaslal: pátek 12. prosinec, 2008 16:55    Předmět: Citovat

To sesto: Mám tady pouze příslušenství C.Scope. Tak nemohu testovat nějaká jiná sluchátka. Ani jsem to nikdy neskoušel. Pokud se ale detektor po vložení sluchátek nechce zapnout, bude tam a někde šlus. To je jediný důvod a detektor se tak chrání před poškozením. jak už jsem ti napsal není problém poslat originál příslušenství. Otestuješ a pak je můžeš zaplatit. Zavolej jak šlo první hledání Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: pátek 12. prosinec, 2008 17:01    Předmět: Citovat

ok teda, zitra to jedu otestovat do terenu, zatim se jen zoznamuju s detikem,jo a mam podezreni, ze ten jack maly pcham do nespravne dirky,podle vsetkeho to bude ta druha vacsi ktera je v navode ako pro nabijecku, jaky jack maji ti origos sluchatka ?Zrejme 6 mm prumer
slehy

Registrace: 3.11. 2008

PříspěvekZaslal: pátek 12. prosinec, 2008 18:25    Předmět: Citovat

sesto60:A nestrkáš sluchátka do konektoru pro nabíječku ? Tomu by odpovídalo,že nejde zapnout. Mám C.Scope 5MX a tam jsou také dva konektory.Pokud strčíš konektor do toho pro nabíjení,tak se elektronika detektoru odpojuje od napájení a tudíž nejde zapnout.
Zkus strčit sluchátka do tý druhý dírky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Jaký si mám koupit detektor? Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejít na: