Když chceš jen vyzkoušet jestli tě to chytne,proč jdeš hned do takového detíku,kup MDéčko někde za litr,na naučení super stroj a dají se sním najít i krásné stříbrňáčky. _________________ MD 3009,F1225X,Tejón,Minelab Equinox...
Mám cs-3mx používam ho na povrchové hladanie drobností,je to síce niečo iné ako chceš ty ale je to dobrý detektor.C-scope su dobré mašinky a preto som sa aj k nemu znovu vrátil,volakedy dávno som mal stručký 990 tiež dobrá mašinka.Moja skúsenosť je tá že sa spolahlivé a dobre urobené.
Mám cs-3mx používam ho na povrchové hladanie drobností,je to síce niečo iné ako chceš ty ale je to dobrý detektor.C-scope su dobré mašinky a preto som sa aj k nemu znovu vrátil,volakedy dávno som mal stručký 990 tiež dobrá mašinka.Moja skúsenosť je tá že sa spolahlivé a dobre urobené.
Jednoznačně potvrzuji, i když slovo "povrchové" bych asi nepoužil, už jsem si pro Marušku a další kousky "barvy" sáhl pod 23 cm (což mi vyhovuje, nehodlám se prokopávat ke klokanům). Ale nejsem si jistý, jestli je CS3MX úplně nejvhodnější pro začátečníka, možná by stačil nějaký levnější detík, s jinou pracovní frekvencí (toť můj názor rovněž začátečníka). _________________ XP GMP, EQX 800
Co jsem chtěl říci, jsem řekl.
Skaj na vy svetlenie tej mojej poznámočky o povrchovému hladaniu.Mám dva detektory Teknetics t2 ten je na polia,lúky,lesy a háje a je to môj hlbkový detektor.Cs-3mx ten je na miesta kde kopať polmetrové jamy je doslova blbosť.Napríklad kamenný chodník kde vyhrabať dvadsať centimetrov je akurát dosť.Alebo miesta kde je každých desať cm kúsok železa, potom minca ,potom železo,potom minca atd...S cs-3mx ktorý je presný ako fínsky sniper nemám problém.Isť na takto zamorené pole železom z 30 cm cievkou je cesta k chocholouškovi.Scorpion,ak vyrábajú číňaňia c-scope tak odvádzajú sakra dobrú prácu.Ale číňaňia ich nevyrábajú,vyrábajú ich briti.
Skaj na vy svetlenie tej mojej poznámočky o povrchovému hladaniu.Mám dva detektory Teknetics t2 ten je na polia,lúky,lesy a háje a je to môj hlbkový detektor.Cs-3mx ten je na miesta kde kopať polmetrové jamy je doslova blbosť.Napríklad kamenný chodník kde vyhrabať dvadsať centimetrov je akurát dosť.Alebo miesta kde je každých desať cm kúsok železa, potom minca ,potom železo,potom minca atd...S cs-3mx ktorý je presný ako fínsky sniper nemám problém.Isť na takto zamorené pole železom z 30 cm cievkou je cesta k chocholouškovi.Scorpion,ak vyrábajú číňaňia c-scope tak odvádzajú sakra dobrú prácu.Ale číňaňia ich nevyrábajú,vyrábajú ich briti.
Jasně, máš pravdu a nejsme v rozporu. To jenom vršíme informace na hromádku, aby si v nich kolega mohl "zahrabošit" a vybrat si pro sebe tu nejlepší cestu _________________ XP GMP, EQX 800
tak hosi, objednal som si nakoniec c-scope1220r,radsej sa trosku buchnem po vacku,dufam ze ma nesklame.V piatok ho mam doma,takze vikend bude zaujimavy
tak dej potom vědět, jak se daří _________________ XP GMP, EQX 800
Registrace: 20.7. 2007 Příspěvky: 71 Bydliště: Jílové u Prahy Pražská 572
Zaslal: čtvrtek 11. prosinec, 2008 21:51 Předmět: Malá reakce výhradního dovozce
Chtěl bych pouze krátce reagovat na některé příspěvky. 1. Detektory C.Scope se vyrábí pouze ve Velké Británii cca. 20 mil od Londýna. Značka je na trhu 25 let a nevyrábí pouze hobby detektory, ale také průmyslové lokátory inženýrských sítí. Detektory jsou vyhlášené bezporuchovostí a vysokou kvalitou výroby. Používat jako argument hodně hloupou reakci admina konkurenčního webu "nové modely neznám, ale dobré detektory to nejsou" "Pavel Diviš detektory C.Scope neprodává" atd.... samozřejmě prodává a na prodeji C.Scope spolupracujeme. Pokud jsem něco nedržel ani v ruce, bylo by dobré to nekomentovat.
Chci se předem omluvit, že jsem tak trochu komerčně vstoupil do této diskuze. Myslím, že jako zástupci C.Scope na českém trhu prostě na některé věci reagovat musíme
,elmara od tebe som to asi kupoval,ja som ten s tymi sluchatkami z mp 3, ale mohol by sa aspon zapnut,zapojil som tam aj s 32ohm impedanciou a taky nic.Len to vyskusaj na nejakom druhom ci sa tiez nezapne, isto mu to neublizi
Registrace: 16.4. 2008 Příspěvky: 4205 Bydliště: ČR
Zaslal: pátek 12. prosinec, 2008 16:22 Předmět:
sesto napsal:
,elmara od tebe som to asi kupoval,ja som ten s tymi sluchatkami z mp 3, ale mohol by sa aspon zapnut,zapojil som tam aj s 32ohm impedanciou a taky nic.Len to vyskusaj na nejakom druhom ci sa tiez nezapne, isto mu to neublizi
No vidíš a to je ta kvalita o které se tu mluví, dobrá značka se prodává sama ta nepotřebuje reklamu Ale C.Scope už k vůli tomu názvu bych ho nechtěl.
Zaslal: pátek 12. prosinec, 2008 16:30 Předmět:
TO Sesto: Opravdu nevím jaké tam připojujš sluchátka? Pokud detektor bží normálně bez připojeného konektoru sluchátek. Bude asi problém v konektoru který používáš? Nevím zda nepoužívá nějakou redukci? A nemáš na ní šlus. Nevím, napadá mě pouze otestovat z originál sluchátky. Zavolej, není problém je poslat! Elmara
elmara- normalny jack ktery tam pasuje,skousel sem z compu sluchatka ty maji tu vyssi impedanci,nemohl bys skusit to na nekterem co tam mas?jestli to dela taky,ak teda mas nejake obycejny sluchatka
Zaslal: pátek 12. prosinec, 2008 16:55 Předmět:
To sesto: Mám tady pouze příslušenství C.Scope. Tak nemohu testovat nějaká jiná sluchátka. Ani jsem to nikdy neskoušel. Pokud se ale detektor po vložení sluchátek nechce zapnout, bude tam a někde šlus. To je jediný důvod a detektor se tak chrání před poškozením. jak už jsem ti napsal není problém poslat originál příslušenství. Otestuješ a pak je můžeš zaplatit. Zavolej jak šlo první hledání
ok teda, zitra to jedu otestovat do terenu, zatim se jen zoznamuju s detikem,jo a mam podezreni, ze ten jack maly pcham do nespravne dirky,podle vsetkeho to bude ta druha vacsi ktera je v navode ako pro nabijecku, jaky jack maji ti origos sluchatka ?Zrejme 6 mm prumer
Registrace: 3.11. 2008 Příspěvky: 15 Bydliště: Praha
Zaslal: pátek 12. prosinec, 2008 18:25 Předmět:
sesto60:A nestrkáš sluchátka do konektoru pro nabíječku ? Tomu by odpovídalo,že nejde zapnout. Mám C.Scope 5MX a tam jsou také dva konektory.Pokud strčíš konektor do toho pro nabíjení,tak se elektronika detektoru odpojuje od napájení a tudíž nejde zapnout.
Zkus strčit sluchátka do tý druhý dírky.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.