krokodill - vďaka, akurát ten Thresh ma u Teba prekvapil, bolo mi doporučené nastaviť ho na max, čiže +9, je to vraj svojim spôsobom určité zosilnenie základného signálu, tak ho mám na +9.
kaprále, kaprále - chváliš ho, tak ma napadlo o výmenu by si nemal záujem?
Jestli jsem dobře viděl tak byl s větší cívkou,která určitě udělá hodně na všech detektorech.
Na to, že měl velkou cívku, tak vypípat tři cíle na separačním je pěknej počin.
tibko napsal:
krokodill - vďaka, akurát ten Thresh ma u Teba prekvapil, bolo mi doporučené nastaviť ho na max, čiže +9, je to vraj svojim spôsobom určité zosilnenie základného signálu, tak ho mám na +9...
Pokud jsem dal Thresh na víc jak na +2, tak detík nešlo skoro poslouchat, jak bral všechno (i rušení). Jinak zesílení základního signálu u tohoto detíku opravdu funguje, ale jak mi napsal sám spoluautor (nebo testmann) F75ky Bill Lad, tak toto zesílení se zapíná při nastavení diskr. pod č. 6. _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Kaprál: A co říkáš na LASER TRIDENT? Taky nebyl pozadu!!!
to je vlastně Tesoro Cibola
Jak to,že vzal všechny cíle???
Vzal všechny cíle, páč s ním majitel ještě neuměl a tak hlásil každý signál
Právě tohle (vzít vše) smyslem přeci nebylo Tedy na hloubkáči _________________ člověk s FBS technologií
Jinak zesílení základního signálu u tohoto detíku opravdu funguje, ale jak mi napsal sám spoluautor (nebo testmann) F75ky Bill Lad, tak toto zesílení se zapíná při nastavení diskr. pod č. 6.[/quote]
Na hloubkovém polygonu měl 4 x chybu.Což na 24 cílů na hloubkáči..není vůbec špatné.
Takže to dělal správně a ne že né.
Já jich tam vidím minimálně 7 - těch chyb. Ale to je právě relativní. Někdo by něco rád našel, někdo jiný by to rád přešel. Jen si vem třeba kolegu Sanu, ten hledá jen dělové koule - nic jiného ho nebere
Ale nechci tím říct, že Tesoro neodvedlo dobrou práci. Své kvality ukázalo v diskriminaci na posledním polygonu. Jen si myslím, že dnes, pokud ho má jeho nosič už lépe naposlouchaný, by označil mnohem méně cílů. Jen si to myslím _________________ člověk s FBS technologií
Dnes jsem mluvil s kolegou co jí má už podruhé...ta první šla hned z baráku...nedala se nastavit citlivost víc jak 63 v Jevel modu...nebo tak nějak byl ten mod...samé prozvuky...ted má druhou a to je prý úplně o něčem jiném...detík jde vyštavit a žádné prozvuky...(mimochodem ten detík je od krokodilla )...tak mi říkal že to je od kusu...asi jak se jim to povede nastavit továrně-nevím...jestli taky tohle není důvod zvýšeného prodeje F75...kdo ví
krokodill - vďaka, akurát ten Thresh ma u Teba prekvapil, bolo mi doporučené nastaviť ho na max, čiže +9, je to vraj svojim spôsobom určité zosilnenie základného signálu, tak ho mám na +9.
kaprále, kaprále - chváliš ho, tak ma napadlo o výmenu by si nemal záujem?
Kolego, to ani náhodou, já jsem fakt hodně spokojené a abych nesvinil vlákno jinejma kecama, tak pokud si vzpomínám, tak se mi na F75 ještě líbilo to, že má napájení pouze na čtyři AA batérečky (pokud se nepletu). _________________ na pohodu...
Jj, a na ty čtyři tužkovky vydrží neskutečných cca 40 hodin, takže jsem nikdy neřešil nějakou zálohu baterek. Teď, když jdu s SE, tak musím být stále ve střehu a náhradní acublok v kalhotech (jeden z mála negativů pro SE) _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Jj, a na ty čtyři tužkovky vydrží neskutečných cca 40 hodin, takže jsem nikdy neřešil nějakou zálohu baterek. Teď, když jdu s SE, tak musím být stále ve střehu a náhradní acublok v kalhotech (jeden z mála negativů pro SE)
Kurňa Krokodille, stejně nechápu že ses ho zbavil, vždyť za Tebe dělal všechnu práci a Ty jsi jenom kopal
Něco na tom bude Ale myslím si, že až se pořádně naučím s SEčkem a Jokrem, tak už mi to tolik líto nebude. Zatím se s těmito strojky seznamuji. S SEčkem jsem už trošku něco nachodil i našel (i guuut věcičky), a Jokřík teprve čeká na svoje chvilky.... Jen to počasí je nyní proti _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Tak nevím - info říká, že se snížením disc. pod uvedenou hodnotu sice zesílení zapíná, ale ve všech programech kromě JE .Pro ten to neplatí.
Jinak mé nastavení je v naprosté většině takovéto:
program JE, sens. 97, disc. 8, ton 2F, tresh. 0.
Ohradníky jsou problém, ale dají se "naposlouchat" (prozvuky jsou v pravidelných intervalech). Pod vedením VN (i toho samého, ale v jinou dobu) je to různé - někdy dobré, jindy horší - to většinou snižuju sens., příp. přepínám do stabilnějšího programu dE.
Pinpoint - bez problému.
Odladění země - většinou automaticky a pokaždé, když změním prostředí (např. z lesa na louku nebo i v rámci lesa apod.).
Normálně bere malý stříbrňáčky i menší droboť (zoubky ze zipu ).
Jinak porovnání a nějaké údaje i na:
http://www.fisherf75.com/ _________________ Nejde-li to silou, použij větší kladivo.
Nevím, jaké info to uvádí, že se zesilovač zapíná ve všech programech kromě JE, ale mě to psal cca před rokem a půl Bill Ladd s tím, že se tento zesilovač zapíná na všech diskriminačních programech - včetně JE. A jinak to není nikde psané, ani v návodu, ani v testech..... _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Nevím, jaké info to uvádí, že se zesilovač zapíná ve všech programech kromě JE, ale mě to psal cca před rokem a půl Bill Ladd s tím, že se tento zesilovač zapíná na všech diskriminačních programech - včetně JE. A jinak to není nikde psané, ani v návodu, ani v testech.....
Odkud jsem se to jenom dozvěděl ... Možná to bylo někde prezentováno na základě faktu, že u JE jako jediný program neztrácel dosah při zvyšování disc., kdo ví. Zkusím ještě zapátrat.
btw Krokodille, ty si dopisuješ s Bin Ladinem? _________________ Nejde-li to silou, použij větší kladivo.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4Další
Strana 2 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.