To je zase vlákno, na které tu všichni šprýmaři čekají týden
Zkus třeba Kokra, teda Jokra.....i když pro tebe by mohli udělat nálepku Kokr
Mé typy:
Fisher F70 + cívka 28cm DD - výhodou je podle mě slušná cena za detík se dvěma cívkama, nevýhodou, že Fisher nevydrží tvé přejíždění autem.
Jokr 007 + cívka 27cm DD - nejlevnější a asi nejlepší řešení a možná i nejhloubější F1270
No ale pak už jsou to všechno detíky překračující těch 20000,- třeba XP, Whites XLT (případně + 10"DD cívka), Safari _________________ člověk s FBS technologií
Naposledy upravil grimmi dne středa 22. duben, 2009 9:19, celkově upraveno 1 krát.
kurec Kokeši, uber v tom názvu vlákna tak zepět ooooo. Mně to rozhodilo pravej kus vobrazovky..
Dobrý?
Dík! A co poradit teda fakt nevim. Jak to vidim já, tak v tý určitý vymezený finanční oblasti to bude záležet asi na vkusu každého soudruha, že.. _________________ Pavel
Jokr 007
To by se líbilo asi každýmu , včetně mě hledače-drobotináře. Hloubka a droboť jsou trochu rozdílný požadavky.A to nemluvíme o separačních vlastnostech a rychlosti odezvy. Tohle téma ale přenechám odborníkům v elekrotechnice.
Např. : Kolega Feri , máš slovo
To by se líbilo asi každýmu , včetně mě hledače-drobotináře. Hloubka a droboť jsou trochu rozdílný požadavky.A to nemluvíme o separačních vlastnostech a rychlosti odezvy. Tohle téma ale přenechám odborníkům v elekrotechnice.
Např. : Kolega Feri , máš slovo
Registrace: 22.3. 2006 Příspěvky: 6783 Bydliště: Hic Sunt Leones
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:20 Předmět:
Jokr dělá i 27 cm cívku (nerad) a ta jde opravdu hluboko. Ovšem jak už jsem tady několikrát psal, je to o zkušenosti a správném nastavení. Pokud nechceš moc laborovat a chceš hloubku, šel bych do gmaxxe s velkou cívkou. Ale ten zase není do 20 litrů. Navíc se na šrotolokalitách může stát, že přejdeš barvu, protože budeš mít přebuzený detík signály železa. Pokud chceš jenom hloubku bez ohledu na kov, dočkej času - v nejbližší době se mají objevit dvě novinky z oblasti pulzáků domácí provenience, přičemž se oba výrobci vyjadřují v tom smyslu, že to má mít jakous takous diskriminaci. A jednomu z nich bych to i věřil. _________________ Co má pípnout, pípne.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.