Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kokr Anonymní
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:21 Předmět: |
|
|
Taky jsem sledoval tu novou řadu X TERY 05 ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokr Anonymní
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:23 Předmět: |
|
|
Baba napsal: | Jokr dělá i 27 cm cívku (nerad) a ta jde opravdu hluboko. Ovšem jak už jsem tady několikrát psal, je to o zkušenosti a správném nastavení. Pokud nechceš moc laborovat a chceš hloubku, šel bych do gmaxxe s velkou cívkou. Ale ten zase není do 20 litrů. Navíc se na šrotolokalitách může stát, že přejdeš barvu, protože budeš mít přebuzený detík signály železa. Pokud chceš jenom hloubku bez ohledu na kov, dočkej času - v nejbližší době se mají objevit dvě novinky z oblasti pulzáků domácí provenience, přičemž se oba výrobci vyjadřují v tom smyslu, že to má mít jakous takous diskriminaci. A jednomu z nich bych to i věřil. | To je hezký,ale jak dlouho mám být bez detíku?He!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jürgen Věrnost fóru

Registrace: 17.2. 2008 Příspěvky: 2415 Bydliště: ČK
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:24 Předmět: |
|
|
Když se budu bavit pouze o značce XP jejíž jsem dlouholetým majitelem tak na droboť a separaci je opravdu vynikající ten Gold. Už né ale na prohledávání tarasů , kopic kamení a hlouběji položených předmětů , to už mě ozávodí i XP 100-vka , která si neporadí s plíškem hliníku vedle hřebíku.
Na golda ale potřebuješ o bůra navrch a při bezdrátovejch uších o pomalu dalšího navrh. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr67 Věrnost fóru

Registrace: 16.4. 2008 Příspěvky: 4205 Bydliště: ČR
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:26 Předmět: |
|
|
jurgen napsal: | Když se budu bavit pouze o značce XP jejíž jsem dlouholetým majitelem tak na droboť a separaci je opravdu vynikající ten Gold. Už né ale na prohledávání tarasů , kopic kamení a hlouběji položených předmětů , to už mě ozávodí i XP 100-vka , která si neporadí s plíškem hliníku vedle hřebíku.
Na golda ale potřebuješ o bůra navrch a při bezdrátovejch uších o pomalu dalšího navrh. |
Ámen  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
arman Věrnost fóru

Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 932
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:29 Předmět: |
|
|
Šel bych do té druhé varianty tj. ,, ruční '' a můžeš jich mít no 40  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bába Věrnost fóru

Registrace: 22.3. 2006 Příspěvky: 6783 Bydliště: Hic Sunt Leones
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:30 Předmět: |
|
|
kokr napsal: | To je hezký,ale jak dlouho mám být bez detíku?He!!! | Když si koupíš Jokra v základu a přikoupíš velkou cívku na hloubku, jsi na 20t. _________________ Co má pípnout, pípne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokr Anonymní
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:30 Předmět: |
|
|
jurgen napsal: | Když se budu bavit pouze o značce XP jejíž jsem dlouholetým majitelem tak na droboť a separaci je opravdu vynikající ten Gold. Už né ale na prohledávání tarasů , kopic kamení a hlouběji položených předmětů , to už mě ozávodí i XP 100-vka , která si neporadí s plíškem hliníku vedle hřebíku.
Na golda ale potřebuješ o bůra navrch a při bezdrátovejch uších o pomalu dalšího navrh. | Já vím,mám volných(utajených) 20000  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokr Anonymní
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:31 Předmět: |
|
|
Baba napsal: | kokr napsal: | To je hezký,ale jak dlouho mám být bez detíku?He!!! | Když si koupíš Jokra v základu a přikoupíš velkou cívku na hloubku, jsi na 20t. | Už studuji tabulku co umí Jokr a ceny doplnků |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dutman Věrnost fóru

Registrace: 4.3. 2009 Příspěvky: 1870 Bydliště: Českolipsko
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:32 Předmět: |
|
|
Petr67 napsal: | jurgen napsal: | Když se budu bavit pouze o značce XP jejíž jsem dlouholetým majitelem tak na droboť a separaci je opravdu vynikající ten Gold. Už né ale na prohledávání tarasů , kopic kamení a hlouběji položených předmětů , to už mě ozávodí i XP 100-vka , která si neporadí s plíškem hliníku vedle hřebíku.
Ámen  | A co teprve když jsou ty tarasy z čediče to je teprve marast.Jenže tady v tom je zmatenej asi každej detektor.XP mám také.Drobotina super stříbrňáky také ale max dosah na větší předměty jak si postrádám max.podle mne je tak kolem 90cm.Ale zase kdo by to sté hloubky kopal že  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bába Věrnost fóru

|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:35 Předmět: |
|
|
Dutman napsal: | [ když jsou ty tarasy z čediče to je teprve marast.Jenže tady v tom je zmatenej asi každej detektor.: | Jokr ne - má na to filtr (funkční)  _________________ Co má pípnout, pípne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jürgen Věrnost fóru

Registrace: 17.2. 2008 Příspěvky: 2415 Bydliště: ČK
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:38 Předmět: |
|
|
Dutman napsal: | Petr67 napsal: | jurgen napsal: | Když se budu bavit pouze o značce XP jejíž jsem dlouholetým majitelem tak na droboť a separaci je opravdu vynikající ten Gold. Už né ale na prohledávání tarasů , kopic kamení a hlouběji položených předmětů , to už mě ozávodí i XP 100-vka , která si neporadí s plíškem hliníku vedle hřebíku.
Ámen  | A co teprve když jsou ty tarasy z čediče to je teprve marast.Jenže tady v tom je zmatenej asi každej detektor.XP mám také.Drobotina super stříbrňáky také ale max dosah na větší předměty jak si postrádám max.podle mne je tak kolem 90cm.Ale zase kdo by to sté hloubky kopal že  |
Tak kopal jsem v šutrech i 120cm dřevěnej soudek s železnejma obručema , ale s krabičkou od čaje v 50 měl hoňky. Hlouběji bych jí nechyt a jinej hledač by slavil úspěch. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
seef Věrnost fóru

Registrace: 26.8. 2006 Příspěvky: 1648 Bydliště: Budweis
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:52 Předmět: |
|
|
Tak jsem po čase zabrousil na stránky pana M z M a už vím, co by ti rozhodně nedoporučil starej a mazanej detektorář, kterej dnes s ďábelským smíchem luxuje prohledané lágry a kope německé odznaky a prsteny, jako mi normální joudové kopeme omnio víčka.
Pokud jste u pana M na stránkách někdo delší dobu nebyl, skočte se kouknout. Pro pobavení je to celkem fajn..  _________________ Pavel
Jokr 007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr67 Věrnost fóru

Registrace: 16.4. 2008 Příspěvky: 4205 Bydliště: ČR
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 20:57 Předmět: |
|
|
seef
Kdo je zase pán M z M ? dej link není to ten slovák? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
seef Věrnost fóru

|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 21:01 Předmět: |
|
|
Petr67 napsal: | seef
Ehm, taková dlouhodobě používaná zkratka. Je to pan Moltaš z Mostu - www.detektor.cz _________________ Pavel
Jokr 007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokr Anonymní
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 21:04 Předmět: |
|
|
seef napsal: | Petr67 napsal: | seef
Ehm, taková dlouhodobě používaná zkratka. Je to pan Moltaš z Mostu - www.detektor.cz | Hezká cena!!! Úměrná k výkonu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dutman Věrnost fóru

Registrace: 4.3. 2009 Příspěvky: 1870 Bydliště: Českolipsko
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 21:09 Předmět: |
|
|
Petr67:Jestli to nebude foukat ze severu někde od Mostu.V tom sklepě co tam ten pán M prodává ty detektory jsem si také zažil srandu. Ale zase musím říct že detektory co asi před deseti lety prodával byli dobré na ty časy.Tesoro kompádre. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bába Věrnost fóru

|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 22:02 Předmět: |
|
|
Živě si vzpomínám, jak se před cca čtyřmi lety na DW (tenkrát myslím ani jiný větší web nebyl) pošklebovali Moltašovo reklamě na IDX Tuning. Nakonec jsem na něj nevydržel čekat (nebyl zrovna skladem) a koupil GTP 1350. Koupil ho až Beny a myslím, že se oba shodneme na tom, že to byl asi jeden z nejlepších detíků, co jsme měli v ruce. Takže bych byl s těmi soudy na zboží vychvalované Moltašem trochu opatrnější. Někde nestydatě přehání, ale zrovna u IDX měl pravdu. Dokud nevyzkouším třeba ten nový Rutus osobně, nebudu vynášet ukvapené soudy. Kupoval jsem u něj ještě TM 808 a až na chybějící manuál (taková nepodstatná drobnost ) bylo vše v cajku. _________________ Co má pípnout, pípne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
seef Věrnost fóru

|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 22:19 Předmět: |
|
|
No jo Bábo, máš samo pravdu. Já ani tak nenarážel na ten detík, ale spíš na tu omáčku okolo. Ta mě vždycky dostane.. Možná bude ta Proxima fakt tak dobrá, ale nepřesvědčí mě o tom pohádky pana M, ale kladný ohlasy uživatelů. A jestli přezbrojíš z jokříka na brutíka, tak mně teda těžce nabouráš moje přezbrojovací plány..  _________________ Pavel
Jokr 007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
grimmi Věrnost fóru

Registrace: 31.3. 2008 Příspěvky: 5204 Bydliště: Gyönyörű Völgyben
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 22:25 Předmět: |
|
|
Na DW v inzerci je Jokr 007 na prodej za 10000,- skoro nový. KDyž si k němu pak necháš přidělat 27cm DD cívku, budou holky valit oči  _________________ člověk s FBS technologií |
|
Návrat nahoru |
|
 |
grimmi Věrnost fóru

Registrace: 31.3. 2008 Příspěvky: 5204 Bydliště: Gyönyörű Völgyben
|
Zaslal: úterý 21. duben, 2009 22:37 Předmět: |
|
|
Ale, že já trouba tam zase lezl, nedalo mi to nenahlédnout do diskuze a v noci se mi teď bude zdát o frontách opupínkovaných mrcasníku v baseballové čepici a fotkou svého velkého vzoru v ruce, čekajících, až jim nějaký nemehlo nakreslí kde najdou víc než smetí.  _________________ člověk s FBS technologií |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|