Ale, že já trouba tam zase lezl, nedalo mi to nenahlédnout do diskuze a v noci se mi teď bude zdát o frontách opupínkovaných mrcasníku v baseballové čepici a fotkou svého velkého vzoru v ruce, čekajících, až jim nějaký nemehlo nakreslí kde najdou víc než smetí.
Hehe, to chce klíd.
Nad tim inzerovanym jokrem sem taky pustil slinu, leč finanční situace je nepříznivá, takže si ještě budu muset chvilku počkat.. _________________ Pavel
Jokr 007
To je fakt, že je nepříznivo, já si pustil žilou tento měsíc až příliš a teď ne a ne ten odliv ze šrajtofle zastavit.
A fakt to chce klíd. Uvědom si, že když na to jejich ometálkovávání reaguješ, je to jako bys psal do dívčího časopisu pro náctileté příběhy o prznění pannen. _________________ člověk s FBS technologií
Ale, že já trouba tam zase lezl, nedalo mi to nenahlédnout do diskuze a v noci se mi teď bude zdát o frontách opupínkovaných mrcasníku v baseballové čepici a fotkou svého velkého vzoru v ruce, čekajících, až jim nějaký nemehlo nakreslí kde najdou víc než smetí.
Hehe, to chce klíd.
Nad tim inzerovanym jokrem sem taky pustil slinu, leč finanční situace je nepříznivá, takže si ještě budu muset chvilku počkat..
Pořát píšeš jak někde nasáváš.
Tak tolik nechlastej Pavlíku , vrať flašky a je detík doma
Tak popořadě:
X Terra 705
F 1270
Jokr
Goldmaxx Power (hloubku má taky slušnou - hlavně na droboť, ale tolar bere i v 35 cm! )
F 70 _________________ na pohodu...
Tak popořadě:
X Terra 705
F 1270
Jokr
Goldmaxx Power (hloubku má taky slušnou - hlavně na droboť, ale tolar bere i v 35 cm! )
F 70
Díval jsem se na srovnávací tabulku a mezi 70 a 705 není téměř žádný rozdíl kromě ceny?!
To bych netvrdil!!! Stačí ji jenom zapnout a už Ti to bude jasný!!! O víkendu sem ji měl v ruce a věř nebo nevěř,pajšl bude zgruntu novej!!! Řekl bych,že vím proč
Zrovna je na aukru XP adventis 2 s cívkou 38x45 cm za slušnou cenu,tak pokud Ti nevadí analog myslím že to stojí za zvážení.Přemýšlel jsem že bych udělal změnu,ale nakonec jsem se rozhodl zůstat jak říkáš u "kačeny"
Živě si vzpomínám, jak se před cca čtyřmi lety na DW (tenkrát myslím ani jiný větší web nebyl) pošklebovali Moltašovo reklamě na IDX Tuning. Nakonec jsem na něj nevydržel čekat (nebyl zrovna skladem) a koupil GTP 1350. Koupil ho až Beny a myslím, že se oba shodneme na tom, že to byl asi jeden z nejlepších detíků, co jsme měli v ruce. Takže bych byl s těmi soudy na zboží vychvalované Moltašem trochu opatrnější. Někde nestydatě přehání, ale zrovna u IDX měl pravdu. Dokud nevyzkouším třeba ten nový Rutus osobně, nebudu vynášet ukvapené soudy. Kupoval jsem u něj ještě TM 808 a až na chybějící manuál (taková nepodstatná drobnost ) bylo vše v cajku.
Jo, na IDX jsem u Moltaše taky čekal, ale náhle musely našetřený penízky jinam, tak z toho nic nebylo. _________________ Nejde-li to silou, použij větší kladivo.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.