Registrace: 24.8. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Jižní Morava
Zaslal: čtvrtek 06. září, 2007 22:06 Předmět: Explorer II - nastavení
Ahoj lidi,pořídil jsem trochu starší ex.II a co jsem tady pročítal forum,vidím že není zrovna jednoduchý ale vy už s nima máte nějaké zkušenosti a proto prosím o radu. Jaké máte na něm nastavení aby makal na plný výkon a byl stabilní?Jsem z jihu Moravy a řekl bych že je tu normální půda, žádný čedič atd.Máte i dvouleté zkušenosti a to jsou rady k nezaplacení ,takže pěkně prosím a o vaše rady , postřehy a nastavení na ex II. Spíše mě jde o hledání koleček.Děkuji moc předem za vaši ochotu .Pavel
Registrace: 1.6. 2006 Příspěvky: 4423 Bydliště: Přechodně Praha,45 jar
Zaslal: čtvrtek 06. září, 2007 22:28 Předmět: Re: Explorer II - nastavení
Lion napsal:
Ahoj lidi,pořídil jsem trochu starší ex.II a co jsem tady pročítal forum,vidím že není zrovna jednoduchý ale vy už s nima máte nějaké zkušenosti a proto prosím o radu. Jaké máte na něm nastavení aby makal na plný výkon a byl stabilní?Jsem z jihu Moravy a řekl bych že je tu normální půda, žádný čedič atd.Máte i dvouleté zkušenosti a to jsou rady k nezaplacení ,takže pěkně prosím a o vaše rady , postřehy a nastavení na ex II. Spíše mě jde o hledání koleček.Děkuji moc předem za vaši ochotu .Pavel
Na Břeclavsku nic není ..Raději ho prodej...Ahoj cortes břeclavsko
Ahoj k nastavení detektoru ti posílám velice pěknou stránku ,kde máš takové vcelku optimální nastavení pro tvůj detektor,jen pro začátek response dej na normál .Pročti si ostatní jeho stránky jsou fakt moc pěkné včetně nálezů.
Ahoj Radek
Registrace: 24.8. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Jižní Morava
Zaslal: sobota 08. září, 2007 12:22 Předmět:
Radek napsal:
Ahoj k nastavení detektoru ti posílám velice pěknou stránku ,kde máš takové vcelku optimální nastavení pro tvůj detektor,jen pro začátek response dej na normál .Pročti si ostatní jeho stránky jsou fakt moc pěkné včetně nálezů.
Ahoj Radek
Lion ahoj! Ja chodím s Explorerom už tri roky a skúšal som rôzne nastavenia a rady, jak z internetu, tak aj z iných zdrojov a ani jeden spôsob mi nesedel na 100 percent, až som si našiel to svoje nastavenie a s tým aj najradšej hľadám. To ale nemusí sedieť tebe,alebo iným!?To chce len chodiť a skúšať čo ti bude "pasovať". Ahoj. P.S. Inak som zo Záhoria t.j. blízo teba.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.