Edit: Tak sorry za příkrou odpověď, ale tvoje otázka se mi zdála skutečně blbá. Já chodím s x- terrou už pár let, ace jsem měl půjčený na zkoušku a dovolím si s grimmim nesouhlasit. Minimálně separace, dosah a celkovej komfort (ovládání) je v úplně jiný kategorii. Jen bych bejt tebo přitlačil a šel do 705, nebo aspoň 505.
Naposledy upravil yetti dne sobota 30. květen, 2009 19:12, celkově upraveno 1 krát.
I když by se mohlo zdát že moc, a odpůrci žluťáka budou vyjmenovávat desítky funkcí a možností, které X-terra oproti ACE250 má, já si myslím, že zas tak moc ne.
Přeci jen detektor se podílí na tom, jestli něco najdeš možná tak čtvrtinou a obecně se dá říct, že s každým jiným detektorem najdeš na již prohledané lokalitě něco dalšího, co ten předchozí neviděl. Čekat diametrální rozdíly nelze, změna to určitě je mírně přínosná.
KDyby otázka zněla, mám prodat ACE 250 a koupit X-terru 305, pak odpověď je rozhodně ANO. _________________ člověk s FBS technologií
Yetti ne prdel si nedělám,chtěl jsem jen znát váš názor.Když něco nevím,nebo si nejsem jist tak se zeptám.Přesto dík za krásnou reakci.
Grimmi ace už právě nemám,tak zvažuji koupi něčeho jiného.Proti základní nabídce ace je tam u terry trochu jiná cena,tak mne zajímá jestli si něčím pomůžu.
Registrace: 2.11. 2006 Příspěvky: 396 Bydliště: FM
Zaslal: sobota 30. květen, 2009 20:16 Předmět:
Když už nic,tak si pomůžeš alespon' kvalitou zpracování,mněl jsem Terru30 jen krátce,ale byl to zatím nejpohodlnější detík na mojí vysokou postavu. _________________ Coinstrike,F75 Ltd
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.