Karásku, Karásku,
Já nejsem "pan Krokodýl", je to jen moje přezdívka - krokodill A Fíšu samozřejmě beru. I s manželkou jedu... _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Když já, blbec, jsem moji manželku vzal minulej rok, aby stále nenadávala, že už jedu zase na další sraz . No a tak se jí to zalíbilo, že ji musím vzít znovu. Hlavně ji bavilo to noční ponocování, kecání a chlastání s Kokrem _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Registrace: 1.6. 2006 Příspěvky: 4423 Bydliště: Přechodně Praha,45 jar
Zaslal: úterý 11. září, 2007 21:19 Předmět:
krokodill napsal:
Když já, blbec, jsem moji manželku vzal minulej rok, aby stále nenadávala, že už jedu zase na další sraz . No a tak se jí to zalíbilo, že ji musím vzít znovu. Hlavně ji bavilo to noční ponocování, kecání a chlastání s Kokrem
--No jooo Kokr je takovej maskot snád každého srazu..Na pekelnejch take nesklamal..Bez něj bych se cítil jak bez detíku--))
Z návodu som sa dozvedel, že F75 reaguje dokonca aj na kravský moč!
Hehe, bylo by sqělý, kdyby F75 dokázal detekovat minerály v moči. Obávám se ale, že se jedná o chybný překlad.
V originálním manuálu je: "Unless dry, „cow pies” can sound off like they are metal." Což nemělo být přeloženo jako moč (resp. „pies" není shodné s „pee - čurat" jako množné číslo výsledného produktu činnosti a ani by nemělo být zaměněno s činností samotnou), ale správný překlad je koláč, piroh, závin, plněné pečivo, maso zapečené v těstě (sekané), bábovička (dětská), snadná záležitost. Americká korektnost tedy obyčejné lejno schovala za koláč. V celkovém kontextu by tedy měl být správný překlad: „Dokud nevyschne, vydává „kravský koláč (=> kravské lejno)" zvuky jako kov."
Čemuž bych i věřil. Je určitě lehčí otestovat čerstvé kravské lejno, na které člověk náhodou narazil na pastvině, než půl dne pozorovat stádo krav a čekat kdy se nějaké kravce zachce odlehčit si. Pak chudák skot vyplašit když se člověk rozeběhne na místo kde si chudák kravka před chvíli odlehčila a zkoušet tam jaký má kravská moč vliv na nastavení zemní mineralizace F75. _________________ We are the EU! Resistance is futile!
Dobrý večer,
měl někdo z Vás oba výše uvedené detektory v ruce a je možné je nějak porovnat (co se týče dosahu, diskriminace, rychlosti, spolehlivosti, pohodlí při hledání atd.)? Veny
Dobrý večer,
měl někdo z Vás oba výše uvedené detektory v ruce a je možné je nějak porovnat (co se týče dosahu, diskriminace, rychlosti, spolehlivosti, pohodlí při hledání atd.)? Veny
Tak toho se snažím taky dopátrat a pořád jen řeči kolem. Třeba by mě zajímalo v čem je lepší proti Coinstrike kromě váhy.
Veny, ty si nedáš pokoj a pořád budeš rozmejšlet, kterej si koupit. Takto si nikdy nic nekoupíš a já furt nebudu mít parťáka, se kterým vyrážet za poklady _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Veny, ty si nedáš pokoj a pořád budeš rozmejšlet, kterej si koupit. Takto si nikdy nic nekoupíš a já furt nebudu mít parťáka, se kterým vyrážet za poklady
Ahoj,
snad už to v co nejkratší době vyřeším. Ty víš, jakého mám favorita, ale červíček furt hlodá..........Veny
Vzhledem ke skutečnosti, že se tady množí negativní reakce na značkové detektory, resp. na kvalitu jejich zpracování, jsem se rozhodl, že si detektor postavím doma. V AR jsem si našel docela jednoduchý plánek na stavbu detektoru. Až postavím a otestuji, dám vědět a možná začnu i prodávat. Generál
Vzhledem ke skutečnosti, že se tady množí negativní reakce na značkové detektory, resp. na kvalitu jejich zpracování, jsem se rozhodl, že si detektor postavím doma. V AR jsem si našel docela jednoduchý plánek na stavbu detektoru. Až postavím a otestuji, dám vědět a možná začnu i prodávat. Generál
xanopus, Jerry.M: vy potfory, vyprovokovali jste mě. Ač skoro ještě s horečkama, šel jsem do háje zelenýho udělat nějaké testíky. Takže, v air testu, sockoruna v allmet 43cm, v diskr. 37cm. Zakopáno do země: v allmet. 30cm s rezervou tak 6-7cm, v disr. nebral. Zakopáno do 25cm, zajímavé - v diskr. bral s rezervou tak 5-6cm. Allmet zbytečné zkoušet
Co se týče ostatních připomínek, ano, v diskr., v programu JE, když se více vyšponuje citlivostí, je náchylnější na rušáky. Možná, že pro hodně lidí, kteří si tento detík koupili jako první stroj, bude náročnější se s ním naučit - T2 byla na toto lehčí. Jelikož já ji měl (T2) předtím, je pro mne celkem hračka dělat si sním co chci. (Pak si on dělá se mnou to samé )
A za další, dnes je mi už jedno, jestli je lepší, nebo horší, hned napoprvé, za pět minut hledání, si na sebe vydělal
To moc není. S coinstrike se dostanu asi hlouběji na socku, ale zdá se mi, že stejně nastává čas, abych F75 přijal do flotily. Uvidíme jak se zařadí))
Já už do flotily zařadil a řídím se radou kopej do 30cm hlouběji to již nemá cenu By jeden neřekl jak je to hluboko 30 cm a dole na vás čeká plíšek z rozvaděče _________________ žlutý drak k montérkám, F75 k saku ...
Já už do flotily zařadil a řídím se radou kopej do 30cm hlouběji to již nemá cenu By jeden neřekl jak je to hluboko 30 cm a dole na vás čeká plíšek z rozvaděče
Tož Premas, F-75 k saku, jóóó??? A když pak kopeš ty hloubky, tak jak to sáčko asi vypadá Ne, opravdu, řekni, jak Ti sedne. A co nálezy? Já jsem dneska, krom jiného, kopnul 1924, ale né 5h, ale 50h _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.