Po zapnutí mi vždy naběhne PROGRAM 1. No ale v tom bych problém neviděl.
Nastavit s v PROGRAM 1 - allmetall a je vyřešeno. Po zapnutí budeš mít vždy allmetall.
Ovšem já mluvím o F70 - nevím jestli to F75 nemá jinak.... _________________ Michal
-------
Minelab X-terra 705,Bullseye II
Tak tedy nevím. Asi to má F75 jinak. I když se mi to nezdá
F70 má dva módy (nazváno programy). V každém z nich lze nastavit všechny parametry (disc, citlivost, tóny, rychlost...) a lze je přepínat.
Opravdu se mi nezdá že u F75 až to tak nebylo...
No, třeba to nějaký její majitel osvětlí... _________________ Michal
-------
Jafánek, také jsem to tak dělal. V disku jsem si nastavil 4řku, tím pádem to byl AM se zesílením a když jsem vypnul a potom zapnul detík, tak tam byl AM _________________ E-Trac, Eqx 800
Ďaur (bezvěrec)
Takže tam nemáš možnost to mít nastavené tak, že po zapnutí budeš mít hodnoty jak před vypnutím?
Já když si nastavím AM v programu 2 a nějaký diskrim vzorec v programu 1 tak se mi sice po zapnutí vždy nastaví program 1,ale stiskem jednoho tlačítka přepnu do programu 2 a mám tam všechno jak před vypnutím - (to samé platí i pro program 1). _________________ Michal
-------
Prostě si v tom režimu který nabíhá po zapnutí stáhneš diskriminaci až do allmetal.
A mělo by to fungovat... _________________ Michal
-------
pokud máš v disc. režimu staženou diskriminaci na min. hodnotu, tak to je to samé jako all mettal. Po zapnutí ti sice naběhne disc. režim, ale v podstatě je to AM. Jedinej rozdíl je v tom že bez trasholdu _________________ Fisher F75
pokud máš v disc. režimu staženou diskriminaci na min. hodnotu, tak to je to samé jako all mettal. Po zapnutí ti sice naběhne disc. režim, ale v podstatě je to AM. Jedinej rozdíl je v tom že bez trasholdu
Přesně tak to teď mám, moc díky ! Už jen zahodit berle a hurá do lesa
Já bych vyzkoušel izolační pěnovku na trubky (teď si nemůžu vzpomenout jak se tomu nadává) ..a nebo v prodejně/opravně na kola-možná tam budou mít něco na řídítka, co dopasuješ _________________ 1.samo-domo, druhej Fisher 1225x, a nyní Fiša F-75
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.