Hlavní nabídka
· Domů
· Ankety
· Archiv článků
· Často kladené otázky
· Diskuze a Inzerce
· Encyklopedie
· Napište článek
· Praktické odkazy
· Připomínky
· Seznam uživatelů
· Soubory ke stažení
· Soukromé vzkazy
· Statistiky webu
· Témata článků
· Top 10
· Váš účet
· Vyhledávání
Kdo je přihlášen ?
Stránky prohlíží 707 anonymních a 2 registrovaných uživatelů.

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Webhosting

Provozováno na síti WEBSTEP

Celkem návštěv od spuštění webu

TOPlist

Vše za odvoz
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
Diskuze a Inzerce

DetektoRING
Diskuzní fórum na https://detektory.hantec.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

co na mincičky?
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Jaký si mám koupit detektor?
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: středa 07. květen, 2008 17:15    Předmět: co na mincičky? Citovat

Neporadí někdo jaká detektor na mince v cenové relaci do 10 000,- Dík jsem laik.
fix1
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 27.5. 2006

PříspěvekZaslal: středa 07. květen, 2008 17:35    Předmět: Citovat

Máš SZ
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: neděle 18. květen, 2008 20:38    Předmět: Re: co na mincičky? Citovat

Olroman napsal:
Neporadí někdo jaká detektor na mince v cenové relaci do 10 000,- Dík jsem laik.

Běž do Jokra a máš jednu z nejlepších mašin!Najdi si www.detektory.cz a tam to najdeš!
kaprál
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 8.11. 2007

PříspěvekZaslal: pondělí 19. květen, 2008 9:29    Předmět: Citovat

Na mincičky dost dobrý Minelab X Terra 70, Garrett GTAx 550, GTP 1350, z analogů nevím, nemám zkušenost... Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: pondělí 19. květen, 2008 12:30    Předmět: Citovat

chyba

:-X
Anonymní

PříspěvekZaslal: pondělí 19. květen, 2008 15:09    Předmět: Citovat

Děkuju všem za tipy už jsem se (i z finančních důvodů) rozhodl pro ACE 250. Doufám, že to nebude šlápota vedle.
cornus
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 5.1. 2008

PříspěvekZaslal: pondělí 19. květen, 2008 16:49    Předmět: Citovat

Už to píšem x-tý krát. Garretty sú na mince jak delané.
ACE 250 na malé mince do hĺbky 15cm, na väčšie mince asi 20 cm.
Našiel mi ich za 5 mesiacov hromadu.
darden
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 4.9. 2006

PříspěvekZaslal: pondělí 19. květen, 2008 17:56    Předmět: Citovat

Ať píše kdo co chce ale radit co koupit za detektor,speciálně na mince do 10.tis je naprostá kravina Exclamation Exclamation Exclamation
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 15.7. 2007

PříspěvekZaslal: pondělí 19. květen, 2008 18:06    Předmět: Citovat

darden napsal:
Ať píše kdo co chce ale radit co koupit za detektor,speciálně na mince do 10.tis je naprostá kravina Exclamation Exclamation Exclamation

Naprostý souhlas. Speciál na mince nesežene za deset ani na inzerci. Pokud chceš slušný detík na mince a chceš analog, tak kup Fisher 1270. Na inzerci jsou i za velmi rozumné peníze. Pokud digitál, tak počítej s ještě větší investicí. Osobně bych šel minimálně do Fisher ID Edge, Fisher Coinstrike nebo případně do Minelab X-Terra 70. Samozřejmě můžeš jít i k ještě lepším modelům.
cornus
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 5.1. 2008

PříspěvekZaslal: pondělí 19. květen, 2008 18:31    Předmět: Citovat

No jo, ak nemáš na poriadny detektor rob niečo iné.
fix1
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 27.5. 2006

PříspěvekZaslal: pondělí 19. květen, 2008 18:43    Předmět: Citovat

Olroman:gratulace ke správnému výběru,nešetři a vem ho i s krytem cívky.Krompáček si dovolím doporučit tady odsud http://www.vltava2000.cz/army-eshop/GoodsDetail.asp?strGoodsID=27773
Anonymní

PříspěvekZaslal: úterý 20. květen, 2008 8:46    Předmět: Citovat

Vzhledem k tomu, že s hledáním začínám ( jsem úplný laik), tak podle toho co jsem tady a na jiných diskuzních foréch přečetl, na pozbírání nějakých zkušeností mi ACE 250 bude stačit. A věřim když spojím příjemnou procházku s hledání, tak možná i něco najdu. jestli mě to hledání chytne, tak do toho možná časem víc investuju. Určitě jsou podstatně kvalitnější stroje, ale když začínáte, tak asi málokdo do toho vrazí 20 tis.Každopádně dík za tipy jsem rád, že se tady ta diskuze rozjela.Je to super. Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: úterý 20. květen, 2008 9:11    Předmět: Citovat

Olroman napsal:
Vzhledem k tomu, že s hledáním začínám ( jsem úplný laik), tak podle toho co jsem tady a na jiných diskuzních foréch přečetl, na pozbírání nějakých zkušeností mi ACE 250 bude stačit. A věřim když spojím příjemnou procházku s hledání, tak možná i něco najdu. jestli mě to hledání chytne, tak do toho možná časem víc investuju. Určitě jsou podstatně kvalitnější stroje, ale když začínáte, tak asi málokdo do toho vrazí 20 tis.Každopádně dík za tipy jsem rád, že se tady ta diskuze rozjela.Je to super. Smile

Jen počítej s tím, že jako majitel G250 budeš označen za rychlokvašku co devastuje na co příjde, nezahrabává díry atd. (dofám, že to nebude pravda!) a hlavně "zkušeným" detektorářům vykrádá JEJICH políčka a JEJICH potencionální nálezy. Hodně štěstí Hledání
Já ho mám, koupil jsem si ho abych nešel s kamarádem jen tak. Jsem s ním naprosto spokojenej. Možná i vyhovuje to, že se s ním nemusím ladit a tak. Prostě zapnu, nastavím citlivost, neeliminuje železo, hledám v all a je to v pohodě Cool. Ale mladou to nadchlo, tak ho třeba dostane a já poskočím o stupínek jinam.
nomi
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 9.8. 2006

PříspěvekZaslal: úterý 20. květen, 2008 9:16    Předmět: Citovat

Gandy napsal:
.... označen za rychlokvašku co devastuje na co příjde, nezahrabává díry atd. (dofám, že to nebude pravda!) a hlavně "zkušeným" detektorářům vykrádá ...

Člověče, proč do toho stále šiješ????
Vždyť to v podstatě provokuješ, začíná mi to připadat že se ti to snad líbí. Question
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: úterý 20. květen, 2008 9:19    Předmět: Citovat

Gandy napsal:
Olroman napsal:

Jen počítej s tím, že jako majitel G250 budeš označen za rychlokvašku co devastuje na co příjde, nezahrabává díry atd. (dofám, že to nebude pravda!) a hlavně "zkušeným" detektorářům vykrádá JEJICH políčka a JEJICH potencionální nálezy. Hodně štěstí Hledání
Já ho mám, koupil jsem si ho abych nešel s kamarádem jen tak. Jsem s ním naprosto spokojenej. Možná i vyhovuje to, že se s ním nemusím ladit a tak. Prostě zapnu, nastavím citlivost, neeliminuje železo, hledám v all a je to v pohodě Cool. Ale mladou to nadchlo, tak ho třeba dostane a já poskočím o stupínek jinam.

Neboj. Tak tě nikdo neoznačí, protože toho, že bys s ACE vykrádal někomu políčka toho se nikdo nebojí. Snad kdyby jsme měli písečné pláže, pro které je ACE určen, tak by se dalo o něčem takovém mluvit:-))).
Anonymní

PříspěvekZaslal: úterý 20. květen, 2008 9:21    Předmět: Citovat

No s tím označováním je to každýho věc, každej někdy začínal a s tím devastováním je to věc každýho "soudruha" Laughing Asi by se našlo spousu "zkušenejch" kteří po sobě nezahrabou, nebo když vyhrabou plechovku tak s ní švihnou pod kapradí. Myslím, že je to jen o přístupu. Jestli někdo má představu, že se bude vracet s plnýma kapsama "římanů, keltu a denárů" a bude pobíhat kolem oppida a hrabat jak vzteklej a zanechávat za sebou spoušť, tak si bude koledovat asi o to, že ho jednou někdo pořádně prožene.
Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: úterý 20. květen, 2008 9:36    Předmět: Citovat

Vidím, že se ta debata stáčí někam jinam Shocked Shocked .Asi bude nejlepší, když si každý zapíchne ke "svému "políčku ceduli "TADY HLED8M JA" Very Happy Very Happy Very Happy
grimmi
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 31.3. 2008

PříspěvekZaslal: úterý 20. květen, 2008 10:31    Předmět: Citovat

Olroman napsal:
Vidím, že se ta debata stáčí někam jinam Shocked Shocked .Asi bude nejlepší, když si každý zapíchne ke "svému "políčku ceduli "TADY HLED8M JA" Very Happy Very Happy Very Happy

Tady je Krakonošovo! Laughing Laughing
A hlídá to tu sojka bonzačka! Laughing

//omlouvám se za off-topic//
Feri
Věrnost fóru
Věrnost fóru

Registrace: 19.2. 2007

PříspěvekZaslal: čtvrtek 05. červen, 2008 16:35    Předmět: Citovat

Petronius napsal:
darden napsal:

Naprostý souhlas. Speciál na mince nesežene za deset ani na inzerci. Pokud chceš slušný detík na mince a chceš analog, tak kup Fisher 1270. Na inzerci jsou i za velmi rozumné peníze. Pokud digitál, tak počítej s ještě větší investicí. Osobně bych šel minimálně do Fisher ID Edge, Fisher Coinstrike nebo případně do Minelab X-Terra 70. Samozřejmě můžeš jít i k ještě lepším modelům.

Ahoj Petronie, zapomínáš na GTAx 550, což je speciál na kolečka! A pokud ho budeš na kolečka používat, myslím, že nezklame, ikdyž má některé standardní vlastnosti Garrettů.
Zdravím, Feri
Petronius
Věrnost fóru
Věrnost fóru

PříspěvekZaslal: čtvrtek 05. červen, 2008 17:18    Předmět: Citovat

Feri napsal:
Petronius napsal:
darden napsal:

Ahoj Petronie, zapomínáš na GTAx 550, což je speciál na kolečka! A pokud ho budeš na kolečka používat, myslím, že nezklame, ikdyž má některé standardní vlastnosti Garrettů.
Zdravím, Feri

Máš pravdu, ale co váha a vyvážení? Zelenáči 550, 1350, 1500 nejsou na mince vůbec špatný, ale zase váha. Takový ID Edge je o 0,5kg lehčí, zvládne to co 550 s přehledem a dokonce i zvládá v pohodě to co 1350 nebo 1500. Pravda cena je proti 550 jinde ale s 1350 nebo s 1500 budou na tom asi podobně, pravda netuším, kde se momentálně cenově nachází ani jeden z těch tří.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra DetektoRING -> Jaký si mám koupit detektor? Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejít na: