Zaslal: středa 30. červenec, 2008 12:52 Předmět: VK40 nebo PRIZM 3 nebo ?
prosel jsem to tu krizem krazem, nahoru dolu a pozpatku a stejne stale netusim. Hledat chodim opravdu malo, jsem takrikajic svatecni mrcasnik, nicmene muj soucasny detik mi prestava vyhovovat - Black Bull Digital. Kdyz vyrazime s kamaradem tak tech nalezu opravdu mnoho nemam, nevim cim to je, ale jdeme po uzke pesine, on za mnou s GTA 550x, a on po me ty mince proste sbira. Kdyz se tech par kroku vratim a zkusim si prejet na tom samem miste tak ten signal zachytim, ale poprve to skoro vzdy prejdu. Uz to na konci vypravy konci tak ze kopu jeho signaly, respektive nalezy, abych vubec neco vykopal ) Tak tedy nevim zda je to rukama, nebo je ten detik pomalej a nebo cim, ale ja mam proste smulu.
Jak jsem psal vyse, chodim opravdu jen malo, presto bych rad domu neco donesl. Chci aby cena detiku byla kolem 200GB. Take bych chtel zustat u digitalu, nejradeji kdyby mel tonove rozliseni, ale podminka to neni. Co se tyka dosahu, rad bych co nejvetsi samozrejme, respektive asi u vsech nize uvedenych bude lepsi nez u meho stareho. Muzete mi to potvrdit?
narazil jsem tedy na tyto kousky
Whites Prizm 3 (4)
Viking VK40
tady tem poslednim se tak trochu asi vnitne branim, mozna je to tim ze mi ACE spousta lidi doporucuje, ale ja strasne nerad vlastnim veci co ma "vetsina"
Fisher F2
ACE 250
dekuji za ochotu a cas straveny ctenim toho prispevku
skautik
no nevim,kdyz ten signal zachytis tak to nebude detikem ale rukama asi asi to chce se nejdriv naucit,kdyz nechces ACE 250 ikdyz nevim proc,ja ten detik mam rad a nasel jsem s nim hodne nalezu,tak jedine toho vikinga,jen muj nazor
neda se rict ze bych s nim neumel, spis mi pripada ze prvni promachnuti to nezaregistruje az ty dalsi = pomala reakce? no a kdyz luxujes tak jsem u nikoho nevidel, ze by jedno misto projel 2krat, pokud tam nema nejaky signal.
ja nejsem az tak proti ACE, dokonce se da poridit za o dost nizsi cenu spolu s F2, ale proste nevadilo by mi chodit i s necim jinym. Teda pokud ten "jiny" nebude mit horsi parametry
ale abych ho moc nepomlouval, nasel jsem snim i nekolik stribrnaku i ty nejmensi, jen me proste desi kolik jsem toho asi presel a proto ten lehky upgrade.
Pokud bych měl vybírat z těchto dvou detektorů, tak vzhledem ke zkušenosti s oběma bych vzal Viking. Sice Prizm 3 vypadá lépe, je o trochu lehčí, ale v diskriminaci i v dosahu by nejspíš vyhrál Viking. Stejně bych ale radši sáhnul po Fisheru, ale to je u mě jasné))) _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
Pokud bych měl vybírat z těchto dvou detektorů, tak vzhledem ke zkušenosti s oběma bych vzal Viking. Sice Prizm 3 vypadá lépe, je o trochu lehčí, ale v diskriminaci i v dosahu by nejspíš vyhrál Viking. Stejně bych ale radši sáhnul po Fisheru, ale to je u mě jasné)))
Pokud bych měl vybírat z těchto dvou detektorů, tak vzhledem ke zkušenosti s oběma bych vzal Viking. Sice Prizm 3 vypadá lépe, je o trochu lehčí, ale v diskriminaci i v dosahu by nejspíš vyhrál Viking. Stejně bych ale radši sáhnul po Fisheru, ale to je u mě jasné)))
po jakem fisheru?
Pokud chceš lepší výkonnostně, tak asi krom F2 všechny, který jsou na trhu. Předpokládám, že chceš digitál, pak bych vzal ID Excel nebo ID Edge, oba jsou podstatně lepší než ty dva jmenovaný a cenově pokud koupíš ID Excel do 11 tisíc nebo Edge do 13tisíc a to se na inzerci dá, tak uděláš dobrý obchod. Oba jsou za ty peníze super. Samozřejmě, že pak můžeš hledět cenově a výkonnostně dál, třeba na Coinstrike nebo F75. _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
po jakem fisheru?
Pokud chceš lepší výkonnostně, tak asi krom F2 všechny, který jsou na trhu. Předpokládám, že chceš digitál, pak bych vzal ID Excel nebo ID Edge, oba jsou podstatně lepší než ty dva jmenovaný a cenově pokud koupíš ID Excel do 11 tisíc nebo Edge do 13tisíc a to se na inzerci dá, tak uděláš dobrý obchod. Oba jsou za ty peníze super. Samozřejmě, že pak můžeš hledět cenově a výkonnostně dál, třeba na Coinstrike nebo F75.
Jeden ID EDGE prodávám, je v perfektním stavu...
Včetně základní (8") a velké (10,5") cívky, bych za něj chtěl 16tis.
Petonie, dle čeho soudíš, že má Prizm III horší diskriminaci??? Kamarádka ho má, a šlape jí perfektně. Akorát vyváženost není nejlepší, ale měl jsem v ruce i horší.
Petonie, dle čeho soudíš, že má Prizm III horší diskriminaci??? Kamarádka ho má, a šlape jí perfektně. Akorát vyváženost není nejlepší, ale měl jsem v ruce i horší.
Ze schopnosti diskriminovat železo od barvy. Měl jsem tu čest s oběma:-) _________________ Fisher Coinstrike, Fisher Excel a F70
Ale jaké železo Totalně korodované což už neobsahuje ani železo,silně korodované se slabým obsahem železa,koroze 50% na 50%,se silnější nebo jemnou povrchovou korozí železa.
gabriel.7
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.