Uci a Otas urcite zajasali, kdyz na YouTube objevili video jednoho nejmenovaneho francouzskeho prodejce detektoru.
Dost trapny a ubohy davat to do komercni sekce, nemyslite?
Nechci se zastavat Etracu, ale ten test mi prijde neobjektivni. Neni mi napriklad jasne, jak byly oba detektory nastaveny. Treba jak byl nastavenej Smartfind?
Muze to nekdo, kdo ma Etrac a umi s nim, vyzkouset?
Uci a Otas urcite zajasali, kdyz na YouTube objevili video jednoho nejmenovaneho francouzskeho prodejce detektoru.
Nechci se zastavat Etracu, ale ten test mi prijde neobjektivni. Neni mi napriklad jasne, jak byly oba detektory nastaveny. Treba jak byl nastavenej Smartfind?
Nejenže to je nefér,ale je to taky neobjektivní.Není zřejmé jak je nastavena citlivost,kde je posazena diskriminace.Pokud se u E-tracu nastaví potlačení alobalů,stejná odezva jako u řetízku,pak samozřejmě nemá detektor na řetízek odezvu.
Registrace: 22.3. 2006 Příspěvky: 6783 Bydliště: Hic Sunt Leones
Zaslal: středa 28. leden, 2009 20:37 Předmět:
Docela dobré - zvlášť ten řetízek. Zajímalo by mě ale, jak by to vypadalo, kdyby byl ve stejné ruce ještě železný hřebík. _________________ Co má pípnout, pípne.
Registrace: 9.5. 2008 Příspěvky: 3150 Bydliště: Alt Starzitz r.v.1960
Zaslal: středa 28. leden, 2009 20:46 Předmět:
jokr napsal:
Nejenže to je nefér,ale je to taky neobjektivní.Není zřejmé jak je nastavena citlivost,kde je posazena diskriminace.Pokud se u E-tracu nastaví potlačení alobalů,stejná odezva jako u řetízku,pak samozřejmě nemá detektor na řetízek odezvu.
Tak jsem též udělal test zlata narychlo:tovární nastavení Coins,Sensitivita-citlivost 26, a Threshold Level jsem ubral na 10, jinak jsem nic nenastavoval:
http://www.youtube.com/watch?v=jWtx0X-zhWw
řetízek 15 cm,prstýnky 30 cm
Registrace: 9.5. 2008 Příspěvky: 3150 Bydliště: Alt Starzitz r.v.1960
Zaslal: středa 28. leden, 2009 20:53 Předmět:
Baba napsal:
Docela dobré - zvlášť ten řetízek. Zajímalo by mě ale, jak by to vypadalo, kdyby byl ve stejné ruce ještě železný hřebík.
To určitě bude horší,jak bude čas tak ještě natočím nějake video s více předměty,ale je to test na vzduchu tak to třeba brát s rezervou,v zemí to bude jiné!
To nevypadá špatně. Jak jsi měl nastavenej detektor? Hledáš na IronMask nebo SmartFind? Jaky byly tóny, jaká citlivost, atd?
Můžeš prosím zkusit jak by tohle Etrac hlásil při dvoutónovém nastavení při Ferrous tone? Jsem odkojenej Advantážkou a i přesto, že jsem rok běhal s SEčkem, tak mám na Xterre 70 nastavený dva tóny. Prostě železo X barva a jsem spokojenej Takže by mě fakt zajímalo, jak se chová dvoutónovej "Explorer".
scorpion napsal:
jokr napsal:
Tak jsem též udělal test zlata narychlo:tovární nastavení Coins,Sensitivita-citlivost 26, a Threshold Level jsem ubral na 10, jinak jsem nic nenastavoval:
http://www.youtube.com/watch?v=jWtx0X-zhWw
řetízek 15 cm,prstýnky 30 cm
Docela dobré - zvlášť ten řetízek. Zajímalo by mě ale, jak by to vypadalo, kdyby byl ve stejné ruce ještě železný hřebík.
Ja ja, podívej se na ten ŠROUBOVÁK před cívkou E Tracu!
Jsem majitelem Golda, ale tento test je skrzevá toho šroubováku neobjektivní (což už jsem jednou psal v sekci XP Goldmaxxpower), typická reklama na detík od žabožroutů... _________________ na pohodu...
Registrace: 11.1. 2008 Příspěvky: 1261 Bydliště: Kolínsko už 55 let
Zaslal: čtvrtek 29. leden, 2009 11:55 Předmět:
jokr napsal:
Já, ač letitý goldmaxxista musím souhlasit, tohle vůbec nic nevypovídá, když není vidět nastavení... a nevím jaký vliv může mít ten šrubovák pře E-trackem, teoreticky když není v pohybu tak snad žádný . Dát si to jako reklamu na prodejní web není moc seriózní, kdo něco zná, spíš ho to odradí
EX II a jeho klony znám jen z praxe od kamarádů ze společného hledání. Máme ověřeno, že tyhle dva detíky jsou každý v něčem lepší a v něčem horší a kdyby Minelab něměl tak šílenou váhu, složité nastavování a tu "hudbu z Marsu" určitě bych ho pořídil jako doplněk ke Goldovi. _________________ u zážitku nezáleží na +/- ale na absolutní hodnotě
Nemám XP ani Ex nebo E-track, mám jen jejich chudého příbuzného Quattro MP. S tenkým řetízkem si ani neškrtne. Proto jsem pozorně sledoval testy. U testu E track vs Gold byl na konci řetízku sice malý ale přece jenom kroužek. U testu samotného E tracku byl ten kroužek na konci řetízku o poznání větší. Kroužky samozřejmě drželi zkoušející v ruce. Quattro na takovýto kroužek reaguje rovněž docela obstojně. Koukám, že nás výrobci opravdu očůrávají. _________________ QUATTRO MP
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.