Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
compel Věrnost fóru

Registrace: 8.8. 2008 Příspěvky: 152
|
Zaslal: středa 20. březen, 2013 22:08 Předmět: Golden mask 4 PRO |
|
|
Zdar chlapi,nemáte někdo nějaké info,popř už přímo tuto novou mašinu ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Habáni Věrnost fóru

Registrace: 16.9. 2008 Příspěvky: 2654 Bydliště: Praha a okolí 1969 a 1972
|
Zaslal: čtvrtek 21. březen, 2013 8:05 Předmět: |
|
|
Jedna už mě proběhla prodejnou. CHodí to pěkně , krásná malá krabička , reprák pod loketkou a výstup na sluchátka nahoře vedle napájecího konektoru. Neměl jsem čas více testovat , ale první dojem dobrej. Přijdou po 20.3. tak pak bude víc testování.  _________________ http://detektory.habanov.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
compel Věrnost fóru

|
Zaslal: čtvrtek 21. březen, 2013 23:45 Předmět: |
|
|
Díky za reakci,zkoušel sem GM4 a měla dobrý dosah.Na tu novou jsem docela zvědavý  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fox Věrnost fóru

Registrace: 16.2. 2010 Příspěvky: 128 Bydliště: JB
|
Zaslal: pátek 22. březen, 2013 13:19 Předmět: |
|
|
Dle bulharskeho blogu se zmeny tykaji predevsim konstrukce, takze po detekcni strance se asi neda ocekavat nejake zlepseni.
Me by docela zajimalo a to je otazka na majitele novych kousku, jestli je jiz v techto modelech zabudovan vysilac pro bezdratova sluchatka, a jestli jsou ty tyce skutecne z uhliku? _________________ Tesoro Tejón |
|
Návrat nahoru |
|
 |
compel Věrnost fóru

|
Zaslal: sobota 23. březen, 2013 10:07 Předmět: |
|
|
Slyšel sem,že bude i bezdrát,ale uvidíme . .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HonzaH Věrnost fóru

Registrace: 29.1. 2008 Příspěvky: 1645 Bydliště: Korouhev
|
Zaslal: sobota 23. březen, 2013 21:16 Předmět: |
|
|
Habáni napsal: | Jedna už mě proběhla prodejnou. CHodí to pěkně , krásná malá krabička , reprák pod loketkou a výstup na sluchátka nahoře vedle napájecího konektoru. Neměl jsem čas více testovat , ale první dojem dobrej. Přijdou po 20.3. tak pak bude víc testování.  | ha ha a prej že se nic novýho nechystá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Habáni Věrnost fóru

Registrace: 16.9. 2008 Příspěvky: 2654 Bydliště: Praha a okolí 1969 a 1972
|
Zaslal: sobota 23. březen, 2013 21:20 Předmět: |
|
|
HonzaH napsal: | Habáni napsal: | Jedna už mě proběhla prodejnou. CHodí to pěkně , krásná malá krabička , reprák pod loketkou a výstup na sluchátka nahoře vedle napájecího konektoru. Neměl jsem čas více testovat , ale první dojem dobrej. Přijdou po 20.3. tak pak bude víc testování.  | ha ha a prej že se nic novýho nechystá  |
Hele ty nedobroto , říkal jsi , že kvůli kosmetickým změnám nebudeš na novou čekat  _________________ http://detektory.habanov.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HonzaH Věrnost fóru

Registrace: 29.1. 2008 Příspěvky: 1645 Bydliště: Korouhev
|
Zaslal: sobota 23. březen, 2013 21:46 Předmět: |
|
|
Habáni napsal: | HonzaH napsal: | Habáni napsal: | Jedna už mě proběhla prodejnou. CHodí to pěkně , krásná malá krabička , reprák pod loketkou a výstup na sluchátka nahoře vedle napájecího konektoru. Neměl jsem čas více testovat , ale první dojem dobrej. Přijdou po 20.3. tak pak bude víc testování.  | ha ha a prej že se nic novýho nechystá  |
Hele ty nedobroto , říkal jsi , že kvůli kosmetickým změnám nebudeš na novou čekat  | hele ty dobroto,ty jsi řikal že o ničem nevíš Dane neřeš to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
compel Věrnost fóru

|
Zaslal: sobota 23. březen, 2013 22:10 Předmět: |
|
|
HonzaH napsal: | Habáni napsal: | HonzaH napsal: | Habáni napsal: | Jedna už mě proběhla prodejnou. CHodí to pěkně , krásná malá krabička , reprák pod loketkou a výstup na sluchátka nahoře vedle napájecího konektoru. Neměl jsem čas více testovat , ale první dojem dobrej. Přijdou po 20.3. tak pak bude víc testování.  | ha ha a prej že se nic novýho nechystá  |
Hele ty nedobroto , říkal jsi , že kvůli kosmetickým změnám nebudeš na novou čekat  | hele ty dobroto,ty jsi řikal že o ničem nevíš Dane neřeš to  |
Prodej a kup novou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kaprál Věrnost fóru

Registrace: 8.11. 2007 Příspěvky: 2549 Bydliště: Zelený Peklo
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Padre Věrnost fóru

Registrace: 10.3. 2018 Příspěvky: 1250 Bydliště: Velká Morava.
|
Zaslal: pondělí 16. říjen, 2023 18:19 Předmět: |
|
|
https://www.lovecpokladu.cz/home/novy-detektor-kovu-golden-mask-gm4pro-wcl-9576
Diskuze na LP se zúčastnit nemůžu, tak něco zde. S avizovaným listopadem bych nepočítal, neb to Mára zveřejnil ve spěchu a cívka není ještě připravená na sériovou výrobu, to mě napsal oficiální prodejce GM z Bulharska. A myslím si, že s ní ve vodě nezahledáš, pokud nepřidají nějakou anténu a nabíjení k tomu, pro mne zatím žádná výhoda 😉
Ale pokud by měla jednotka v sobě baterii a šla sundat třeba jak u Deusu a dát na opasek, potom by to bylo na suchu o něčem jiném, každej není vzpěrač 😁 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Padre Věrnost fóru

|
Zaslal: čtvrtek 26. říjen, 2023 19:22 Předmět: |
|
|
Ital už nabízí rezervaci za 360€, to by šlo 😉 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Padre Věrnost fóru

|
Zaslal: úterý 14. listopad, 2023 19:17 Předmět: |
|
|
A jak jsem předpovídal, u GM4PRO WCL není zatím ani cena, natož aby byl v nabídce. A to z LP s Golden Mask spolupracují. Tady ty předpovědi, to je pouze obchodní tah, aby si případný zákazník trpělivě počkal a nenechal náhodou vydělat někoho jiného.
Ještě by jste se mohli podívat na Allegro, jestli ho nemá v nabídce, tam LP taky prodává 🤔 Jo byznys je byznys 🤑😁 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Padre Věrnost fóru

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Padre Věrnost fóru

|
Zaslal: úterý 28. listopad, 2023 7:06 Předmět: |
|
|
Dodací lhůta: několik týdnů - to mají u sousedů, potom může taky být
"coming soon", nebo "na cestě", jak je u M8 a M15. A já se na ně tolik těšil. Ovšem na nejlepší detektor na světě bude dodaní asi z jiné galaxie 😁 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Padre Věrnost fóru

|
Zaslal: středa 13. prosinec, 2023 7:46 Předmět: |
|
|
U prodejců na západ od nás už mají "Nyní skladem!" 😉 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Padre Věrnost fóru

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Padre Věrnost fóru

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Padre Věrnost fóru

|
Zaslal: úterý 01. říjen, 2024 14:23 Předmět: |
|
|
Škoda, že není na LP k tomuto klacku separačka Golden Mask 5x7 inch | 13x18 cm - pwm 🤔 _________________ Kde nic není, nic nenajdeš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
buiaimon Věrnost fóru

Registrace: 26.1. 2014 Příspěvky: 257 Bydliště: Marobudum
|
Zaslal: čtvrtek 03. říjen, 2024 14:12 Předmět: |
|
|
GM-ko4 mám již deset let.Dosáhne hodně hluboko ale hloubka není všechno Podle mne je nejdůležitější separace a zase separace. Proto multifrekvence která to očichá nejlépe.Jestli XP nebo Minelab je na každém z nás.Kdyby se dělala S tyč na Minelabu zkusil bych ho taky. Ale bohužel s pádlem mě to jaksi nejde.  _________________ non nobis domine,non nobis! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|