Kdo je přihlášen ?
|
Stránky prohlíží 760 anonymních a 2 registrovaných uživatelů.
Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
|
Webhosting
|

|
Celkem návštěv od spuštění webu
|

|
Vše za odvoz
|
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
|
|
soucek | Úterý, 09.02. 2010 - 20:33:06
, 7430 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Tak zněl název článku v časopisu „Potápěč“ v roce 1973. V tehdejší době byl velký problém dostat se k pěknému Jadranu, proto jsme dali na článek a naplánovali jsme si potápěčskou dovolenou v roce 1974 do Rumunska. V našem tachovském potápěčském klubu ALPHA jsme měli všechno potřebné včetně nádherného auta Avie – furgona.
|
archybald | Úterý, 02.02. 2010 - 10:51:42
, 6303 čtenářů
|
archybald zaslal následující článek: Zemské stezky, které spojovaly naši vlast s okolním světem a po kterých šel obchod a vojenské výpravy, se nám dnes jeví v krajině jako nenápadné, zarostlé a neužívané polní a lesní cesty.
|
soucek | Úterý, 03.11. 2009 - 09:18:56
, 2604 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: V létě roku 2007 v malé vesnici na Tachovsku pořádali "Pernoleckou pouť svaté Anny". Na tuto pouť byla také pozvána řada spolků zabývajících se starými řemesly. Napadlo mne, že by jsme se mohli tam jako hledači také trochu předvést.
|
Kolecko | Neděle, 11.10. 2009 - 09:40:57
, 7024 čtenářů
|
Kolecko zaslal následující článek: Podzim ukázal svou pravou tvář a již od rána nebyla nálada na hledání. Přesto jsem úplně nelenil a vyrazil na nedávno otevřenou výstavu Muzea Kroměříž "Historie ukrytá pod dlažbou".
|
simsa | Pondělí, 17.08. 2009 - 07:20:56
, 6445 čtenářů
|
simsa zaslal následující článek: Všichni jste asi už slyšeli o Táborském pokladu nalezeném v roce 2001. Letos jsem byl na dovolené blízko Tábora,tak tip na výlet byl jasný.
|
soucek | Pondělí, 16.03. 2009 - 08:10:49
, 6246 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Asi před patnácti roky jsem hledal ve vesnici Dlouhý Újezd zaniklý pivovar. Bylo to v zimě a bylo napadnuto asi 15 cm sněhu. Virgule mi kývla na nějaké podzemí a podle toho jak mne virgule vodila jsem ve sněhu vyšlapával tvary podzemí a pak i oplocení.
|
grimmi | Úterý, 10.03. 2009 - 12:07:07
, 7217 čtenářů
|
grimmi zaslal následující článek: Vojenský výcvikový tábor Prameny aneb Vojenský výcvikový prostor Kynžvart.
Část historie Císařského, dnes Slavkovského lesa. Historie zapomenuté a pro mnohé úplně neznámé, mající však jednoznačný vliv na budoucnost celé oblasti i celého kraje.
|
soucek | Středa, 01.10. 2008 - 19:22:51
, 6100 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Brigáda.
To je slovo, které se nyní už moc nepoužívá. Jednou, když jsem jel z hledání podzemní chodby, tak na kopci mezi Teplou a Bezdružicemi v místech, kde se chodba přibližovala silnici, jsem viděl na poli u silnice tři osoby jak tam něco dělají. Ihned mne napadlo, že také hledají podzemní chodbu.
|
soucek | Středa, 10.09. 2008 - 20:37:44
, 5490 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Před několika roky jsem byl na návštěvě u v Ostravě. Kamarád Pepa mne vzal na místo, kde u Opavy měla být vybudována pevnost Šibenice. Podle získaných dokumentů se mělo v tomto prostoru před válkou vybudovat rozsáhlé podzemí pro tuto pevnost, včetně nemocnice a skladů, ale na samotnou betonovou pevnost na povrchu už nedošlo.
|
soucek | Pátek, 13.06. 2008 - 12:44:51
, 4586 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Na podzim loňského roku jsme na ukončení XIII. Mezinárodních sportovních závodů detektoristů postavili za Zadními Milíři nalezený povalený neznámý pomníček. Zjistili jsme, že byl udělán na počest šedesátého výročí panování císaře Františka Josefa 1., ale nepodařilo se nám zjistit, kde původně stál a proč ho někdo postavil v lese.
|
94 článků (10 stránek, 10 článků na stránku)
[ 6 | 7 | 8 ]
|
|
|
Přihlášení
|
Vytvořit účet.
|
Nejnovější komentáře k článkům
|
|
|