Kdo je přihlášen ?
|
Stránky prohlíží 733 anonymních a 0 registrovaných uživatelů.
Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
|
Webhosting
|

|
Celkem návštěv od spuštění webu
|

|
Vše za odvoz
|
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
|
|
soucek | Neděle, 04.05. 2008 - 21:24:14
, 6575 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Když jsem před léty prvně slyšel, že se nechají hledat nad mapou objekty vzdálené desítky kilometrů, tak jsem prohlásil, že je to nemožné. Potom v jedná listovce Hlavní báňské záchranné stanice (HBZS) jsme četl o závodním lékaři jednoho dolu na ostravsku, který byl schopen při důlní nehodě údajně určit nad mapou postižené oblasti dolu pro zasahující záchranáře, kde jsou zavaleni lidé a zdali ještě žijí.
|
Baba | Pondělí, 24.03. 2008 - 20:10:57
, 7136 čtenářů
|
Baba zaslal následující článek: Sice tahle tématika na detektorářský web příliš nepatří ale jako alternativa zábavy vedle detektoru nemá chybu.
|
soucek | Středa, 13.02. 2008 - 19:01:20
, 7615 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Šumavská jezera byla před rokem 1989 pro všechny obyvatele naší republiky něco nepřístupného, tajuplného a pro potápěče navíc něco úplně nedotknutelného. Turisté mohli navštívit jen Černé a Čertovo jezero, a to pouze na hrázi. Ostatní jezera ležela v tak zvaném hraničním pásmu.Proto v letech 1986 až 1989 náš potápěčský klub ALPHA Tachov rád přijal nabídku geologů ke spolupráci na výzkumu jezerních sedimentů ze šumavských jezer za účelem zjišťování míry zhoršování životního prostředí.
|
soucek | Pondělí, 21.01. 2008 - 07:44:19
, 5556 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Na zámeckém bále, při tachovských historických slavnostech v roce 2001 jsem chvilku seděl se starostkou Brodu nad Tichou paní ing. Annou Janovcovou. Při sklence medoviny jsme se dostali až na podzemní chodby. Podle pověsti má vést chodba od nás až do Plané u M.L. pravila paní starostka. A tak jsem měl na příští dny o zábavu postaráno.
|
soucek | Neděle, 07.10. 2007 - 09:13:08
, 4605 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Od ředitelky tachovského muzea jsem dostal dopis, ve kterém jeden Němec píše o zajímavých "Božích mukách".
|
soucek | Sobota, 01.09. 2007 - 21:29:24
, 3056 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: AKTUALIZOVÁNO - Kamarád při toulání v lese, narazil na zajímavý povalený pomníček. Je u staré lesní cesty. Nikde se nám nepodařilo zjistit proč tam je. Možná, že příští v neděli na závodech v Tachově ho postavíme.
|
soucek | Neděle, 12.08. 2007 - 22:09:43
, 4163 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Před pěti roky mne požádal jeden známý, abych ho naučil hledat detektorem. Jedno odpoledne jsme spolu chodili po lese a pokoušeli se něco najít. Druhý den už vyrazil sám a večer mi volal, že našel záhadnou trubku. Asi prý v ní bude výbušnina, tak proto ji pod tím kamenem kde ji našel, nechal.
|
soucek | Neděle, 12.08. 2007 - 21:53:06
, 4193 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Necelý kilometr západně od Tachova na začátku nádherného Agláiného údolí byl v 17. století postaven Pavlánský klášter s velkým kostelem. Když Josef II. koncem 18.stol. zrušil klášter, začal se kostel pomalu rozpadat. Budova kláštera až do nynější doby sloužila různým civilním účelům. Nyní je tam Střední průmyslová škola.
|
soucek | Neděle, 12.08. 2007 - 09:08:43
, 3873 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Filmaři režiséra Trošky si k natáčení scén do filmu 'Z pekla štěstí II´ v roce 2000 vybrali jako 'Peklo' nádherné ruiny kostela ve Sv. Jana u Kočova. Tento kostel byl údajně založen již v 11.století. V 17.století byl uváděn jako poutní. V letech 1728 - 1732 byl nově postaven a v roce 1782 kostel císař Josef II. zrušil.
|
Cubas | Čtvrtek, 26.07. 2007 - 12:03:51
, 21814 čtenářů
|
Cubas zaslal následující článek: V poslední době se na DetektoRingu rozběhla diskuze o různých značkách na stromech a tak jsem se rozhodl, že taky přispěji svou troškou do mlýna.
|
94 článků (10 stránek, 10 článků na stránku)
[ 7 | 8 | 9 ]
|
|
|
Přihlášení
|
Vytvořit účet.
|
Nejnovější komentáře k článkům
|
|
|