Kdo je přihlášen ?
|
Stránky prohlíží 759 anonymních a 1 registrovaných uživatelů.
Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
|
Webhosting
|

|
Celkem návštěv od spuštění webu
|

|
Vše za odvoz
|
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
|
|
Kloss | Tuesday, 13.12. 2011 - 14:28:54
, 6036 čtenářů
|
Kloss zaslal následující článek: Dovolím si přispět k události, která se odehrála dne 27.5.1942 v Praze.
|
soucek | Sunday, 21.12. 2008 - 08:59:15
, 8718 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Asi před deseti roky jsem se seznámil s jedním hajným, který mi vyprávěl o místě, kam prý za války spadlo německé letadlo. Mělo za husté mlhy narazit do jednoho vrcholu v Sedmihoří u Horšovského Týna.
|
soucek | Wednesday, 22.10. 2008 - 20:26:17
, 6484 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Dostal jsem pár fotek zajímavého pomníku ve Slovinsku. Domnívám se, že by bylo dobré společnými silami něco takového vytvořit a někde postavit.
|
Erbas | Sunday, 27.07. 2008 - 13:28:39
, 5686 čtenářů
|
Erbas zaslal následující článek: Co skrývá vojenský archiv. Diskuze na DetektoRINGU mně navedla k hledání informací o čs. legionáři v Rusku.
|
soucek | Saturday, 19.01. 2008 - 17:35:08
, 6995 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Události z konce druhé světové války bývají často spojeny s mnoha tajemstvími a nevyjasněnými okolnostmi. V hektických týdnech, kdy se hroutila třetí říše, byla zejména pro západní pohraničí příznačná nekontrolovatelná migrace osob, hledání a budování úkrytů pro osoby i zbraně, cennosti a jiné předměty, ale také zahlazování stop a mnohdy úmyslné vytváření mýtů a legend, z nichž některé přežívají dodnes.
|
Lubos | Wednesday, 22.08. 2007 - 07:11:49
, 31814 čtenářů
|
Lubos zaslal následující článek: Obrněná technika se jako nový bojový fenomén zrodila de facto v průběhu 1. světové války. Po překonání prvotního šoku s nástupem obrněnců se také ihned začaly objevovat prostředky k jejich likvidaci či alespoň k zastavení jejich postupu. Některé ze zbraní se během válečných období vyvinuly ve skutečný postrach „železných nestvůr“, jiné ale technologický pokrok vyřadil ze hry.
|
soucek | Wednesday, 25.07. 2007 - 12:11:10
, 7966 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Na našem okrese se ještě tu a tam nacházejí různá boží muka, křížky i staré tzv. smírčí kříže. Ty se stavěly převážně na takových místech, kde se stalo nějaké neštěstí nebo vražda. V moderní době se na různá místa hromadných vražd nějak zapomnělo.
|
soucek | Sunday, 15.07. 2007 - 20:47:33
, 9408 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Před dvaceti roky jsem dělal na novém oplocení Urnového háje. Dříve to byl nový Židovský hřbitov. U jednoho sloupku jsem našel zajímavou známku na které bylo vidět, že mohla projít ohněm. Protože jsem věděl, co se tam stalo, tak jsem se domníval, že by mohla patřit nějakému vojáku. To se mi nepodařilo zjistit, ale získal jsem řadu zajímavých informací, které mají neustále pokračování. Tak vás s nimi seznámím.
|
Kolecko | Saturday, 09.06. 2007 - 07:01:27
, 10057 čtenářů
|
Kolecko zaslal následující článek: Přečetl jsem velmi zajímavou knihu, pojednávající o válce Rakouskopruské roku 1866, jmenující se "Krev smyly deště" od Eduarda Wondráka. Kniha není psána z hlediska historického, politického či vojenského, ale z hlediska lidského, z pohledu ošetřujících lékařů, válečných dopisovatelů.
|
Kolecko | Sunday, 03.06. 2007 - 13:59:50
, 32449 čtenářů
|
Kolecko zaslal následující článek: Dostal jsem od jednoho známého hledače pár fotek z vylovení tanku v Hlučíně. Fotky z vyprošťování ...
admin edit 4.6.2007: nakonec se ukázalo že se nejedná o tank z Hlučína, ale z Estonska
|
18 článků (2 stránek, 10 článků na stránku) [ 1 | 2 ]
|
|
|
Přihlášení
|
Vytvořit účet.
|
Nejnovější komentáře k článkům
|
|