Kdo je přihlášen ?
|
Stránky prohlíží 739 anonymních a 1 registrovaných uživatelů.
Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
|
Webhosting
|

|
Celkem návštěv od spuštění webu
|

|
Vše za odvoz
|
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
|
|
soucek | Pondělí, 02.07. 2007 - 19:14:32
, 3372 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: V loňském roce, když za mnou z daleka přijeli dva potápěčští veteráni a hledači, tak jsme se kochali našimi krásnými pohraničními lesy. U cesty z Nové Vsi na bývalou hájovnu Růženín, na kraji lesa jsme našli trosky křížku. Ležela tam i část litinového křížku, kterou jsme odvezli domů.
|
Kolecko | Sobota, 12.05. 2007 - 22:22:50
, 4868 čtenářů
|
Kolecko zaslal následující článek: Při svých toulkách přírodou určitě všichni jednou za čas narazíte na hraniční kameny. Myslím si, že tyto kamenné památky si zaslouží svou pozornost. Proto jsem se rozhodl napsat a ukázat pár fotografií o hraničníkách z mého nejbližšího okolí, a to jsou hory Chřiby.
|
mcmlxxx | Sobota, 05.05. 2007 - 14:14:03
, 14981 čtenářů
|
V diskuzním fóru se velice často objevujují dotazy na meteority. Proto jsem si dovolil z odborné literatury převzít krátký článek, který tématiku ve stručnosti popisuje.
|
mcmlxxx | Neděle, 30.04. 2006 - 19:02:30
, 3552 čtenářů
|
Tak nám na Moravě už 48 hodin prší. Přesto jsem se dnes ráno rozhodl že nebudu sedět doma a zkusím štěstí. Do kalhot jsem si opět připnul teplou vložku, protože teploměr ukazoval ráno 11°C. Vzal jsem nepromokavý batoh, nabalil zásoby na celý den a vyrazil do lesa kde jsem nikdy nebyl...
|
94 článků (10 stránek, 10 článků na stránku)
[ 8 | 9 | 10 ]
|
|
|
Přihlášení
|
Vytvořit účet.
|
Nejnovější komentáře k článkům
|
|
|