Kdo je přihlášen ?
|
Stránky prohlíží 1059 anonymních a 0 registrovaných uživatelů.
Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
|
Webhosting
|

|
Celkem návštěv od spuštění webu
|

|
Vše za odvoz
|
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
|
|
Kosťa | Friday, 08.03. 2019 - 18:56:40
, 2942 čtenářů
|
Kosťa zaslal následující článek: Jak to začalo
-Úvod-
1976. Několik závitů smaltovaný 0,5, dva oscilátory. Mince pod kobercem max. do 2 cm. Z toho se koníček nevyklubal. Do podvědomí se zasouvá informace: minohledačku - detektor vlastní pouze armáda, jako amatér nemám šanci.
|
soucek | Wednesday, 30.05. 2012 - 14:09:01
, 5985 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: V sobotu 26.května jsme byli hledat na jedné malé louži, která nejde vypustit. Asi před osmi roky jsme tam hledali jednoho zmizelého pána.
|
artnam | Monday, 21.05. 2012 - 08:09:07
, 9498 čtenářů
|
artnam zaslal následující článek: Dlouho jsem si pohrával s myšlenkou, důkladně prohledat profláklé, provařené lokality, které dlouhá léta v hojném počtu navštěvují hledači. Jelikož na tahle místa zásadně nechodím, o to více mě zajímalo, co tam zůstalo.
|
Pan-zer | Thursday, 23.02. 2012 - 13:56:19
, 5141 čtenářů
|
Pan-zer zaslal následující článek: Tak jak jsem již dříve slíbil, zde zasílám další detektoro-cestovatelský článek. Opět jsme razili ve dvou s mým kolegou Zuvou, v červenci roku 2011. Tentokrát se jelo již mým prvním zakoupeným vozem škoda forman a s obnoveným hledacím náčiním. Já s E-tracem a kolega s Fisherem F75 ltd. Dlouho nás Velká Británie lákala díky všemožným videím a fotkám a taky svou celkem příznivou legislativou pro tento koníček.
|
soucek | Friday, 03.06. 2011 - 10:55:57
, 6086 čtenářů
|
soucek zaslal následující článek: Spolky Terra Tachovia z Tachova a Via Carolina z německého Bärnau, se zabývají historií. Budují nově středověkou vesnici v Bärnau. Také se snaží vyčistit zbytky úvozů staré „Zlaté cesty“ Praha – Norimberk, v úseku Bärnau – Tachov – Trnová.
|
mcmlxxx | Thursday, 02.06. 2011 - 08:37:20
, 5662 čtenářů
|
Vzhledem k tomu že výherce se vzdal zadání, chápu se příležitosti. Chtěli jste nějakou ženu, tak ji máte mít.
Jak se jmenovala tato žena?
|
artnam | Friday, 04.03. 2011 - 12:44:20
, 16871 čtenářů
|
artnam zaslal následující článek: Název článku je poněkud zavádějící. Tak doplním podtitul.
Můj nejlepší detektor, dle mého názoru, potřeb, schopností a možností.
Popis, jakou evolucí jsem se dopracoval k současnému a doufám, že na delší dobu neměnnému stavu. Nebudu zde udílet žádná moudra. Co zde napíšu, většina hledačů zná a ví toho mnohem více. Je to jen můj subjektivní názor, úhel pohledu na hledání s detektory v lese.
|
Jan Hrase | Wednesday, 23.02. 2011 - 18:03:40
, 4885 čtenářů
|
Jan Hrase zaslal následující článek: Před časem jsem se stal majitelem detektoru Minelab E-TRAC od jednoho uživatele tohoto fóra. Byl jsem poněkud zklamán omezenými možnostmi dodávané aplikace XChange a tak jsem se rozhodl napsat vlastni SW pro práci s tímto detektorem.
|
artnam | Tuesday, 16.11. 2010 - 21:47:13
, 5397 čtenářů
|
artnam zaslal následující článek: Jak jsem avizoval a slíbil, tak jsem učinil. Pozval jsem čtyři kolegy z DR na obhlídku nalezišť a na "odbornou" konzulataci. Samozřejmě s pohoštěním a případným noclehem v mé režii.
|
artnam | Friday, 06.08. 2010 - 14:30:49
, 6778 čtenářů
|
artnam zaslal následující článek: Tím myslím nálezy ve vztahu k 2 světové válce. I když tenhle dávný magický symbol se v některých končinách stále používá, stěží bych ho u nás obhájil ( pokud bych ho měl např. na oděvu, vytetován na těle aj.)argumentem, že v Indii je to znak pro štěstí a některé sochy Buddhy ho mají též na sobě.
|
46 článků (5 stránek, 10 článků na stránku) [ 1 | 2 | 3 ]
|
|
|
Přihlášení
|
Vytvořit účet.
|
Nejnovější komentáře k článkům
|
|