|
Kdo je přihlášen ?
|
Stránky prohlíží 28 anonymních a 2 registrovaných uživatelů.
Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
|
|
Webhosting
|
|

|
|
Celkem návštěv od spuštění webu
|
|

|
|
Vše za odvoz
|
|
Věnujte vše co už nepotřebujete někomu jinému "Za odvoz"
|
|
|
artnam | Středa, 06.10. 2010 - 20:14:28
, 2432 čtenářů
|
artnam zaslal následující článek: Před mnoha lety, po rekonstrukci koupelny vznikl problém, kam se sutí. Nakonec jsem odpad naložil na vozík a odvezl na nejbližší placenou skládku. Už jsem měl složeno, když mou pozornost zaujal řidič se svojí kontejnerovou Š 706 MTS, jak za podivného zvuku (jako když někdo převrhne kredenc s kuchyňským nádobím) vysypává náklad.
|
|
artnam | Středa, 25.08. 2010 - 10:10:08
, 2355 čtenářů
|
artnam zaslal následující článek: Snad každý někdy něco v životě sbíral nebo sbírá. Já si v mládí prošel sbíráním všeho možného, od obalů čokolád až po poštovní známky a jiné.
|
|
artnam | Sobota, 03.07. 2010 - 15:50:39
, 4159 čtenářů
|
artnam zaslal následující článek: Celý život se zajímám o motoveterány. V roce 1988 jsem se dozvědel že v nedaleké vesnici má někdo předválečný model motocyklu. Přestože mě místní odrazovaly od jeho návštěvy, nedalo mě to a tak jsem jednoho dne zaklepal na dveře značně zchátralého domu u lesa.
|
|
ARTNAM | Středa, 12.05. 2010 - 11:06:46
, 3942 čtenářů
|
ARTNAM zaslal následující článek: Nález č. 1:
Začnu tím nejsnadnějším již lokalizovaným. Jedná se o muniční sklad Rudé armády, kde ke konci 2.světové války měli uskladněnou munici a údajně i zbraně německého wehrmachtu.
|
|
Duran | Sobota, 23.01. 2010 - 20:53:18
, 1630 čtenářů
|
Duran zaslal následující článek: Seděl sám u blikajícího ohně a jeho tvář zjizvená po mnoha bojích se zachmuřeně dívala do dáli. Vypadal jako socha a nebýt ruky která bezmyšlenkovitě jezdila po jílci meče mnohokrát zbroceným krví,mysleli byste že už není mezi živými, byl to Švéd a žoldák.
|
|
LKWBronson | Pondělí, 04.05. 2009 - 08:45:58
, 3163 čtenářů
|
LKWBronson zaslal následující článek: Tento příběh,který bych Vám chtěl vyprávět se začal odvíjet v polovině léta roku 1969. Tehdy jsem byl na vojně a občas nás zavál vojenský vítr do vojenského prostoru Boletice,kde jsme se nuceně účastnili válečných her typu "Imperialismus porazíme silou" atd.
|
|
MinTaur | Úterý, 20.01. 2009 - 20:37:44
, 2565 čtenářů
|
MinTaur zaslal následující článek: Čas od času není od věci otevřít krabičku se svými prvními nálezy. Většinou zjistíte, že jejich význam spočívá předevsím v té symbolice. Dávno už máte za sebou zajímavější, třeba i vysněné nálezy. Ale může se snadno stát, že i obyčejný medailon, který Vás tehdy těšil jenom tím, že byl první, v sobě skrývá mnohem bohatší historii, než jste si tehdy vůbec dovedli představit a teprve teď máte možnost ji odhalit.
|
|
Vaquero | Pondělí, 19.01. 2009 - 11:14:46
, 2456 čtenářů
|
Vaquero zaslal následující článek: Téměř z každého "lovu" si přinesu domů mimo jiné i pár bezvýznamných mincí a nějaký ten knoflík. Tak tomu bylo i onoho dne. Jaké bylo moje překvapení, když se z jednoho dosud neidentifikovaného kolečka vylouplo po očistění něco úplně jiného.
|
|
Vaquero | Pátek, 12.12. 2008 - 07:23:42
, 2732 čtenářů
|
Vaquero zaslal následující článek: Starohorskou dolinou se valí tisíce uprchlíků. Typická dolina této oblasti mezi Vekou Fatrou a masivem Nízkých Tater. Úzká a hluboká, stoupající až k Donovalům, na jejím dně se vine silnička spojující Bánskou Bystricu s severněji ležícím Ružomberokom, střídavě z jedné či druhé strany ohraničená horským potokem, sevřená zalesněnými svahy tak strmými, že místy připomíná kaňon.
|
|
Vaquero | Sobota, 22.11. 2008 - 20:30:53
, 2099 čtenářů
|
Vaquero zaslal následující článek: Nízké Bezkydy. Jeden místopisný název, dvě slova. Mnozí z nás marně loví v paměti, kde toto území hledat. Ti mladší už skoro oprávněně, neboť toto pohoří rozkládající se na samém východě sousedního Slovenska jaksi vymizelo ze školních učebnic.
|
48 článků (5 stránek, 10 článků na stránku)
[ 2 | 3 | 4 ]
|
|
|
|
Přihlášení
|
|
Bohužel nový účet lze získat pouze na pozvání od dvou členů DR.
|
|
Nejnovější komentáře k článkům
|
|
|
|
Starší články
|
| Pondělí, 31.10. | | · | OBVIAM EXITUS (3/8) (0) |
| Pondělí, 24.10. | | · | OBVIAM EXITUS (2/8) (2) |
| Čtvrtek, 20.10. | | · | OBVIAM EXITUS (1/8) (5) |